Çok geçmiş olsun cnmnapıyorsunuz kızlar.bir duş aldım yemeyi ocağa koydum paşa da uyuyor bakim napıyorsunuz dedim.bugün gözüm açıldı biraz şükür. doğum kontrol hapını da bıraktırdı dr adette oldum.aklınızda bulunsun migreni azdırıyormuş d kontrol hapları.
Vuuu müthiş sonuç cnm tebriklerKilo bildirimi
Geçen hafta cuma: 95.300
Bu cuma(bugün): 91.500
1Haftada Fark: 3.800
İnşallah bayram günü tartıda 85 86 görmek nasıp olur :)
Sızde durumlar nedir
Güzel sonuç cnm tebriklerGeçen Cuma : 100.8
Bugün. : 98.6
Fark : 2.2
Çok tesekkur ederım kaptanım ♡ elimden geleni yapıorum :) yapıoruz takımcaVuuu müthiş sonuç cnm tebrikler
Teşekkür ederim :) ustume alındım yanlış olmadı inşallahTabiki baya var tebrikler cnm
kilo bildirimine geleyim kızlar gecen hagta 73,1
bugün 72teyy teyyyy haftaya hedef 71 inşallahh
Çok tesekkur ederım :) beklıoruz buralar boş kaldı herkez tatildeKızlar kilo vermeyi basaranlari tebrik ederim müthişsiniz tatil dönüşü darısı bana inşallah bildirimlerinizi ilk sayfaya not ettim kupaları teslim ettim öpüyorum hepinizi
Merhaba cnmmerhaba kızlar.evi toparladım birazdan pazara gidicem.daha bayram temizliği yapmadımsiz napıyorsunuz?
hergün temizlik yapmaktan psikopata bağlıyorum bazenMerhaba cnm
Bende evi topladım ufak temızlık yapdım
1saat kadar biraz dınlenıorum egzersiz yapıcam 2 saat sonra ondan sonra yemek yıcem akşama bisiklet öyle aynı şeyler
Al bendende okadar bide ben 2 ev temızlıom hafta ortası annemın ve kendı evımıhergün temizlik yapmaktan psikopata bağlıyorum bazen
bulut yumurta ne demekBugünkü menüm
Sabah 3 bardak ılık su 1 i elma sirkeli
Bulut yumurta 2 yumurtanın sadece beyazı ile tuzsuz yagsız lor peyniri ile bol pul biberli
Yanında 1 adet salatalık
Akşam 1 nektari
Gece yogurt kürü
Spor
70dakka eliptik bisiklete bindim
20dakka egzersiz yapdım
30dakka ev işi yapdım
250adet ip atladım
3ltr su içtim
Bulut yumurta fırında yapılıyor ben tarifi azcık deısdırdım şekli normalde buluta benziyorbulut yumurta ne demek