- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
Var tabi ki belin basen hep incelmişİlk 2 foto suankı halim
Son foto 110 kilodaki halim fark varmı sizce :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var tabi ki belin basen hep incelmişİlk 2 foto suankı halim
var tabikii ne kadar fark etmişİlk 2 foto suankı halim
Tebrikler 70i de görürsün sen :)kilo bildirimine geleyim kızlar gecen hagta 73,1
bugün 72 teyy teyyyy haftaya hedef 71 inşallahh
Saol cnm :)Sağol canım tebrik ederim seni de:)
Çok teşekkürler :) farkı görünce ve duyunca motıvem artıor :) herkeze öyledir yaniVar tabi ki belin basen hep incelmiş
Teşekkürler canım güzel motive oluyorum ♡var tabikii ne kadar fark etmiş
Maşallah süper ♡ görürsün inşallahkilo bildirimine geleyim kızlar gecen hagta 73,1
bugün 72 teyy teyyyy haftaya hedef 71 inşallahh
inşallahhhşuan hem depresandan hem adetten şişim 1 haftaya atarım inşallahkız hepimiz iyi gidiyoruz amaTebrikler 70i de görürsün sen :)
bende çiftetelli oynicam görürsem heraldeMaşallah süper ♡ görürsün inşallah
Bende 85 86 görsem bayramda çok mutlu olcam
Maşallah bize ♡inşallahhhşuan hem depresandan hem adetten şişim 1 haftaya atarım inşallahkız hepimiz iyi gidiyoruz ama
bende çiftetelli oynicam görürsem heralde
amann maşşallahhhMaşallah bize ♡
amann maşşallahhh
Afiyet olsun canımkızlar öğlen 3 kaşık ciğer biraz domates salatalıkla yedim.
genelde kafamda bişey oluşturuyorum.kışa kadar kurtulalım inşallah şu kilolardanAfiyet olsun canım
Sana bı öneri vereyım uymak ıstersen :)
Günlük nekadar kalori tuketecegını belırle
İnternetten yiyeceğin yiyeceklerin kalorisini not et ona göre liste olustur ve aldığın kaloriyi böylece bilirsin içi rahat olur :)
İnşallah canım ben evde spor yaptığım için sıkıntı olmaz pek aynı şey yinegenelde kafamda bişey oluşturuyorum.kışa kadar kurtulalım inşallah şu kilolardan