İyi yolculuklar keyifli tatiller canım:)Slm kızlar sabah erken yola cikicaz hazırlık bitti sayılır ama bende bittim ağrı kesici ile ayaktayım bide ablam yanımızdaydı gecede onu havaalinana bırakıp gelecek bi saat gidiş bi saat dönüş:)
Fırsat buldukça yazmaya calisirim kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
Biraz fazla büyük bi iddia olmamış mi? :)Kardeşimle iddiaya girdim. Başka türlü motive olamazdım. 2 haftada 52 kilo olacam.
Ben 4 hafta istedim o da olmaz 2 hafta dedi:) olsun en azından azmederim. Eşim bana 60 kilo olursan sigarayı birakacam demişti .baya gaza gelmiştim. İddia lazim bana :)Biraz fazla büyük bi iddia olmamış mi? :)
53.5 filan yapsaydın keşke
Eger ortaya bisey koyduysanız kaybetmemiş olurdun
Son kiloların olduğu için şak diye gitmesi çok zor kuzu
Bak 4 hafta çok mantıklıBen 4 hafta istedim o da olmaz 2 hafta dedi:) olsun en azından azmederim. Eşim bana 60 kilo olursan sigarayı birakacam demişti .baya gaza gelmiştim. İddia lazim bana :)
inşallah:) evet bıraktı çok şükürBak 4 hafta çok mantıklı
Hadi ins sen kazanırsın
Ben seni tutuyorum
Sigarayı bıraktı mi?
Ben direkt bodoslama daldım galibaM Minikkelebk bu arada hoşgeldin, kendini tanıtmış mıydın kaçırmışım k.bakma
innşallahh ağzındann ball damlıyor70 in altına inersin canim
Bütün gün bu kadar mı?Kahvaltı
1 nektari
Yarım koçan mısır
Hepsi 100 kalori
Birazdan yeşil çay içicem :)
Akşamda domates çorbası yagsız tuzsuz kaşarsız ve unsuz :) oda 60 kalori
Ve gece yine yatmadan 2 kaşık yogurt yarım limon ve pul biber
Evet :) bünye alıştı 39 gündür böyle fazla yıyemıorum karnım agrıorBütün gün bu kadar mı?
Çok geçmiş olsun canım yolunuz açık olsun iyi tatiller benim içinde eğlenSlm kızlar sabah erken yola cikicaz hazırlık bitti sayılır ama bende bittim ağrı kesici ile ayaktayım bide ablam yanımızdaydı gecede onu havaalinana bırakıp gelecek bi saat gidiş bi saat dönüş:)
Fırsat buldukça yazmaya calisirim kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
Teşekkürler cnm burdur salda gölü kenarında çay içiyorum şimdi:)İyi yolculuklar keyifli tatiller canım:)
Saol cnm :)Çok geçmiş olsun canım yolunuz açık olsun iyi tatiller benim içinde eğlen
Kardeşim orda okuyor:) ben daha tatil yapamadım yapamicam da sanırım .Teşekkürler cnm burdur salda gölü kenarında çay içiyorum şimdi:)