Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler cnm afiyet olsun :)Eline sağlık canım çok güzel tarifler sağol :)
Gayet güzel gorunuyorsun sıkıntı yok ama tabı bu görünüşü bozmamak için kendini biraz frenle arada kaçamak olur spor veya yürüyüş varsa ama yinede dikkat et :)Eki Görüntüle 2175773
Böyle bir şey :)
bende spor yapmicam yorgunlukta başıma vuruyor artıkGeçmiş olsun canım bende regl oldum sancım var oyle full dinlenıyom bugün
hem adettim hem kabızdım o hafta onun etkisi çoktur yani ödem atmışımdırKaçırmışım asya_01 sen 3 kilo birden mi verdin tebrikler:))
Biraz dinlendir vucudu dinlendir sonra tam başlarsın enerjıkbende spor yapmicam yorgunlukta başıma vuruyor artık
Afiyet olsun canımKahvaltı bitti :)
Omlet yapdım 1 yumurta 1 çeri domates bir parça peynir pul bıber karabıber çok lezzetli oldu yanında yeşil çay :) yağ ve tuz eklemedım hepsi toplam 100kalori deneyen olursa yazsın şimdiden afıet olsun yapacaklara :)
Şekle takılmayın becerıksızlıgımden oldu
Çok eski bi mesaj amaKızlar bende yarından itibaren menu paylaşacam inşallah. Öbür gün de spora başlıyorum. 2. Raunt başlasın artık. Eşim baya değişik gördü beni 8 kilo baya baya fark ettirmis demek.kıyafetler yakıştı mutlu oldum.Elhamdülillah emegimin karşılığını almış oldum. İnşallah diğer gelişine 65 altına düşmüş olmayı umut ediyorum.
Saol cnm :)A
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun :)kızlar öğlen 2 parça tavuk ve cacık yedim
aşağı yukarı 1 ay sonra geliyor inşallah canımÇok eski bi mesaj ama
Tebrik ederim canim
Nasıl güzel değerlendirmişsin
Bi daha ne zaman geliyor esin
70 in altına inersin canimaşağı yukarı 1 ay sonra geliyor inşallah canım
Çok güzel zayıflamışsınEki Görüntüle 2175773
Böyle bir şey :)
Fıstık gibisinnnEki Görüntüle 2163918
Fotom dun aksamdan. Tam evden cikarken kardesim popon ve bacaklarin iyice sismis deyince foto cektirdim. Bazen aynada kendime bakinca normal kilodaymisim gibi gelse de fotolarda gercekler ortaya cikiyor. 1 ay sonra bu fotoyla karsilastirma yapicam. Siz de cekin kizlar, motive acisindan iyi olur.
Teşekkürler:) ah keşkeee:)))Çok güzel zayıflamışsın
Harika görünüyorsun
Keşke hep 4 lahmacunla böyle fit kalabilsek