Eki Görüntüle 2175773
Böyle bir şey :)
Slm kızlar sabah erken yola cikicaz hazırlık bitti sayılır ama bende bittim ağrı kesici ile ayaktayım bide ablam yanımızdaydı gecede onu havaalinana bırakıp gelecek bi saat gidiş bi saat dönüş:)
Fırsat buldukça yazmaya calisirim kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
Sağol:) 4 gündür diyet falan kalmadı bendewuuuu süpersin canım
Sağol:) 4 gündür diyet falan kalmadı bendeniye böyle oldum ya. Kilo da aldım galiba pantolon sıkıyor
Afiyet olsun canım maşalllah güzel gitmiş olabilir lavaboya gitmek cok fark edıo gercekdengünaydın kızlar haftasonu manti yiyemedik yalan oldu,eşimle kavga ettik 2 gündür konuşmuyoruz bana yaradı bu sabah 57,40 çıktım tartıda cuma 58 idim ama bağırsak hareketim çoktu afedersiniz büyük ihtimal bağrsaklarım boşaldı ani kilo kaybı yaptı yarın sabh çıkar ortaya ,sabah kahvaltım bir kızarmış ekmek üstne peydir iki dilim domates
Günaydın cnm :)Kızlar günaydın
Hayırlı olsun Rabbim tamamını erdirsin bi yastıkta kocatsın inşallah :) kolay gelsinKızlar düğün telaşi ve hazırlıklarım başladı artık pek vaktim yok malesef arada yine girerim benim için dua edin lütfen
kim evleniyor canım. kolay gelsinKızlar düğün telaşi ve hazırlıklarım başladı artık pek vaktim yok malesef arada yine girerim benim için dua edin lütfen
Kolay gelsin canım Allah tamamına erdirsin :)Kızlar düğün telaşi ve hazırlıklarım başladı artık pek vaktim yok malesef arada yine girerim benim için dua edin lütfen
Kızlar benim midem 1 haftadir çok kötü bulanıyor yaa. Hatta dün istifra ettim öğlen den sonra başımı kaldiramadim. Kraker yedim bastirir diye de yok hala bulanıyor.