vallahi 70 i görmessem bayramda çıldırırım.kv tarafında zamanında kilomla dalga geçenler olmuştu onlara karşı dik durmam için 4 kilo gitmesi lazım şuan en azındanaynen turbo gitmek lazım bayrama kadar benimde 57 56,50 arası olmam lazım durmak yok
işte kilo az olunca vücut atamıyo çok kilo çabuk atıyo benimde sorunum o atamıyorum aksama sade süt içicem bakalım cumaya az kaldıvallahi 70 i görmessem bayramda çıldırırım.kv tarafında zamanında kilomla dalga geçenler olmuştu onlara karşı dik durmam için 4 kilo gitmesi lazım şuan en azındanyaa ne kiloymuş arkadaş bir türlü istediğim kiloya inemedim yaa sizin ki yine bir kaç kilo bacııı
vallahi 70 i görmessem bayramda çıldırırım.kv tarafında zamanında kilomla dalga geçenler olmuştu onlara karşı dik durmam için 4 kilo gitmesi lazım şuan en azındanyaa ne kiloymuş arkadaş bir türlü istediğim kiloya inemedim yaa sizin ki yine bir kaç kilo bacııı
bir kaç kilo fazlamı kız benim 40 kilo fazlam var
ben öğleni atlayınca akşam saldırıyorumSelamlar.
Kahvaltı 2 h.yumurta, domates, zeytin
Peynir ve siyah çay.
Öğlen 1 yeşil elma. Çok açım. Dayanamazsam domates zeytin yicem.
spor yapsan eminim verirsin hemenişte kilo az olunca vücut atamıyo çok kilo çabuk atıyo benimde sorunum o atamıyorum aksama sade süt içicem bakalım cumaya az kaldı
hoşgeldin canımıniçi burdasın artık dimi aktif olucaksınMerhaba kızlar ben Bitterlokumu bu yeni uyeliğimdiğerini iptal ettim
yahuu geneli öyle benimde nerden baksan 15 kilo fazlam var ilk 10 kiloyu gayet iyi verdim.benim psikolojim bozulunca direk diyeti bozuyorum
Evet canım artık sizlerle ve destek olcam ben vermek istediğim kiloya geldim ve artık sabit kalmaya çalişcam ama sizin yanonızda olup sohbet etmek isterim sizlerde isterseniz burdayımhoşgeldin canımıniçi burdasın artık dimi aktif olucaksın
bozsamda yine topluyorum en azından.aslında zor şartlarda veriyorum kiloyu psikolojik olarak yani eşim askerde hem bizim taraf hem eşimin tarafı dedikoducularla uğraşıyorum kibirliler.o yüzden dağılıyorum bir ara.ama dediğin gibi kararlı olunca eni sonu gideckbende öyleyim ama bu sefer kararlıyım sabırla azimle gidecek bu kilolar
ayy isterimm en çok ben isterimEvet canım artık sizlerle ve destek olcam ben vermek istediğim kiloya geldim ve artık sabit kalmaya çalişcam ama sizin yanonızda olup sohbet etmek isterim sizlerde isterseniz burdayım
tabi ki çok seviniriz senin sohbetin yeter :*)Evet canım artık sizlerle ve destek olcam ben vermek istediğim kiloya geldim ve artık sabit kalmaya çalişcam ama sizin yanonızda olup sohbet etmek isterim sizlerde isterseniz burdayım
Şu son 4 kiloyu veremedim sinir oldum kendime.ben öğleni atlayınca akşam saldırıyorum