- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
Benim de bir zamanlar 20 kilo fazlam vardi. Sabrın sonu selamet:) inşallah sen de buraya son 5 kilom yazarsın bir gün.bir kaç kilo fazlamı kız benim 40 kilo fazlam var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de bir zamanlar 20 kilo fazlam vardi. Sabrın sonu selamet:) inşallah sen de buraya son 5 kilom yazarsın bir gün.bir kaç kilo fazlamı kız benim 40 kilo fazlam var
Ne gerekiyorsa yap canım şu hedefleri tutturalim artık. Benim 52kızlar bayrama herkes hedef koysun kendine hadi bakalım bayrama bişey kalmadı...
ilk hedef benden 70bu hafta tartılamadım hastaydım diye tartılmadım daha doğrusu bayrama kadar ot yicem gerekirse
yine iyi gidiyorsunŞu son 4 kiloyu veremedim sinir oldum kendime.
evet aynen öyle çok pis hırs yaptımbayramda göreceklerim modumu düşürecek yoksaNe gerekiyorsa yap canım şu hedefleri tutturalim artık. Benim 52
Benim de bir zamanlar 20 kilo fazlam vardi. Sabrın sonu selamet:) inşallah sen de buraya son 5 kilom yazarsın bir gün.
bozsamda yine topluyorum en azından.aslında zor şartlarda veriyorum kiloyu psikolojik olarak yani eşim askerde hem bizim taraf hem eşimin tarafı dedikoducularla uğraşıyorum kibirliler.o yüzden dağılıyorum bir ara.ama dediğin gibi kararlı olunca eni sonu gideck
Evet canım artık sizlerle ve destek olcam ben vermek istediğim kiloya geldim ve artık sabit kalmaya çalişcam ama sizin yanonızda olup sohbet etmek isterim sizlerde isterseniz burdayım
Herşeyi kafandan at eşinin gelip seni görceği bakışları düşün gaza gel tatlımbozsamda yine topluyorum en azından.aslında zor şartlarda veriyorum kiloyu psikolojik olarak yani eşim askerde hem bizim taraf hem eşimin tarafı dedikoducularla uğraşıyorum kibirliler.o yüzden dağılıyorum bir ara.ama dediğin gibi kararlı olunca eni sonu gideck
Diyete ve zayıflamaya başlamam ve verme sürecim 1 seneye mal oldu ama çok şükür verdim başlangiç 80 kiloydum 1 sene sonunda maşallah şimdi 64 kiloyum dahada zayıflayabilirdim ama malesef yuzum çok küçüldü üst bölgemde zayıfladı ondan bıraktım canım şuan halimden memnunum inşallah sizlerde vericeksiniz size azim ve sabır olsun die söylıyomayy isterimm en çok ben isterimkaç kilosun şuan hayrına bana da bir el at
Canımsın elbettetabi ki çok seviniriz senin sohbetin yeter :*)
Hoşbuldum tatlımhoşgeldin o halde
ay sonu işten çıkıyorum bol bolsabah yürüyüşü yaparımspor yapsan eminim verirsin hemen
ay sonu işten çıkıyorum bol bolsabah yürüyüşü yaparım
kendi kararım biraz evime yakın iş bakıyorum birazda iş arama sürecinde evde dinlenırım diyorum yoruldum ,3 vesayet yapıyorum işe gitmek için aksam dönüş eziyeti evlendikten sonra çok terste oturdum istda 3 veseyat ölümm demek, canım çıkıyo servisi yok güzergahaneden işten çıkıyosun kendi kararınmı mecburimi
kendi kararım biraz evime yakın iş bakıyorum birazda iş arama sürecinde evde dinlenırım diyorum yoruldum ,3 vesayet yapıyorum işe gitmek için aksam dönüş eziyeti evlendikten sonra çok terste oturdum istda 3 veseyat ölümm demek, canım çıkıyo servisi yok güzergaha
aminhakkında hayırlısı olsun canım
evet çok haklısın...tam gaz devamHerşeyi kafandan at eşinin gelip seni görceği bakışları düşün gaza gel tatlım