nerelerdesin göremedim seni pek.biz bırakınca ipin ucunu herkes salıyor burayıGünaydin
Kahvaltıda çökelek salatası yedim
Sen çok güzel gidiyordun hiç kaçamak yapmazdın. Toparla kendinigünaydın kızlar bende dün azıttım.kendimi firenlemem lazım
Dün nişan vardı canım o yüzden giremedim.nerelerdesin göremedim seni pek.biz bırakınca ipin ucunu herkes salıyor burayı
evet çokk saldımSen çok güzel gidiyordun hiç kaçamak yapmazdın. Toparla kendini
ben 76 çıkarım kesingünaydın kızlar sabah kahv bir dilim kızarmış ekmek peynir beyaz ,domates salata ve üçgen peynir bir tanede içecek beyaz çay 4 gündürde sabahları cevizli su içiyorum,yarın büyük günnnn bugun açızzzzzzz
afiyet olsun cnmGünaydin
Kahvaltıda çökelek salatası yedim
afiyet olsun cnmgünaydın kızlar sabah kahv bir dilim kızarmış ekmek peynir beyaz ,domates salata ve üçgen peynir bir tanede içecek beyaz çay 4 gündürde sabahları cevizli su içiyorum,yarın büyük günnnn bugun açızzzzzzz
sanada afiyet olsun cnmkahvaltım 2 haş yum peynir 4 zeytin salatalık 2 dil karpuz çay.
eti cin mikahve sırası ve yanında bir tane eti cin yidim
evt 110 kaloriii küçücük şiyyyeti cin mi
ben vala 1 kg almıştım geçen haftalarda çok şükür gitti o balayına giderkende 2 3 kg alır gelirim dedim ondada 1 kg almıştım ama bol bol yüzdük gezdiktebende bitki çaylarını karıştırıp içiyorum gün içinde akşamları ve sabahları balın içine zencefil zerdeçal tarçın ve limon sıkıp bi tk onu yiyorum bir haftadır düzenli yapıyorum bakalım az kaldı izne benim izinde hiç sıkmicam kendimi dönüşte 4 ve ya 5 kg artıyla gelirim :)