- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.329
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arada kriz gibi geliyor yedikçe yiyei geliyr insanınben bügün kaçıracam gibi tokum ama yemek istiyorum hep ama meyve yicem çoğunluk
öyle kriz gelince hemen spor yapın cnm tüm iştahınız gidiyorarada kriz gibi geliyor yedikçe yiyei geliyr insanın
benimde yarın normalde ama regl le alakası yok kaçırdım hayvan gibi yedim yanibayrama kadar tutmak lazım boğazıbenimde regl yakın şişlik var bakalım yarın sonuç ne çıkacak
ya bnim oğlan bana nefes aldırmıyor hatta burayı birazda o yüzden aksattım ya dışarı diye ölecek hergün kapıda sabah tan akşama mesai yapar yaniöyle kriz gelince hemen spor yapın cnm tüm iştahınız gidiyor
hadi bakalım inşallah cnm şimdi 7 hurma yedim3 haftam var hedefim 15 ağustosa kadar 2 ve 3 kg arası vermek
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin:) uzun süre yoktun ama dönüşün muhteşem oldu:))Bu arada şuan 64.0 kiloyum ve nişanlandim darisi bekar arkadaşlarimin başina inşalah herkes icin hayirliai olsun