- 21 Mart 2018
- 631
- 1.755
Canım kv.yi bekleme şimdiden başla, 5 gün az değil. Yine ye ama azıcık ye mesela.
Valla abartica abartiyorm ister istemez iyice moralim bozuldu ondan sanirm.
Ama yarindan itibaren yapcam insallah az yiycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kv.yi bekleme şimdiden başla, 5 gün az değil. Yine ye ama azıcık ye mesela.
Günaydın canim. Su tutulmayi bi atlatsaydik bence onun rehaveti var uzerimizde. Ben bugun oruca basladim. Hafta ici tutup hafata sonu tutmamayi dusunuyorum. Sahurda 3 dilim karpuz 2dilim ekmek peynir ve helva kibrit kutusu kadargünaydın kızlar sabah evden çıkmadan limonlu suyumu içtim biraz egzersiz yaptım işe geldim türk kahvesiyle günü açıyorum herkeste bi sessizlik nedenki
geçmiş olsun cnm doktora gittinmikızlar ben iki gündür kulak ve boğaz ağrısından öldüm.bide misafir çıktı mahfoldum
evet dün akşamüstü gittim.antibiyotik verdi ağrı kesici kulak damlası.kalkacak halim yok tu bitik haldeydimgeçmiş olsun cnm doktora gittinmi
kızlar ben iki gündür kulak ve boğaz ağrısından öldüm.bide misafir çıktı mahfoldum
Hg cnm herkes bu aralar durgun inşallah verirsinMerhaba bayanlar ,
Acil kilo vermem lazım :)
3 gündür diyete başladım
Başlangıcım 76.6
Bugün 74.6 çıktım ama ödemlerim gidiyor sanırım
Sabah : bir dilim kepek ekmeği
Çeri domates bir adet
Lor peyniri bir kaşık
3 adet zeytin
2 adet sivri biber
Şekersiz çay
Öğlen : bir kase çorba 4 kaşık yoğurt
Akşam : incir 1 adet , 1 adet muz , 1 adet armut
Akşam atıştırması olarak da eti form kepekli
Hiç tuz , şeker kullanmıyorum
Açım :)
Saglikli nice yaslari vatana millete hayırlı ailesine hayirli evlat olsun.sporla dengelersin canim. Tatilin guzel gecsin de yine verirsin sennn.Kızlar bugün büyük oğlumun dogumgunuydu yediklerimi yazmayım utaniyom
Sporda 5000 adım ve sabah biraz egzersiz ve 5 ağustos tatil başlıyor ben