HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Aksam yemegi 1.5 kase bezelye yemegi, 1 kase yogurt, 1 dilim beyaz ekmek. Disari cikicam gece o yuzden rejim bu aksam yine bozulacak :)) gece pek cikmamaya calisiyorum bir suredir, sadece haftada birkac kez aksam yemegi olarak salata falan yiyip donuyorum eve ama bu kadar asosyallik bunyeye ters :)) bi de cuma gecesi evde oturamicam kizlar daral geliyo bana bu gecelik izin kagidimi verin :))
dışarı çıktın mı acaba:) çok dağıtma kız :))

1 tabak bezelye. 1 kase yoğurt. 1 küçük kase tarhana çorbası. ama çok geç yedim ya saat 8 :/
Ben de pek gec yememeye calisiyorum ama spor hocasi bir arkadasim var, o hep diyor ki aksam yemegini gece 10da da yiyebilirsin onemli olan o gun totalde aldigin kalori. Takip eden iki uc gun kilon fazla cikabilir ama daha sonrasinda vucut adapte olunca kilo duser ve normale doner diyor. O mesela genelde 9 9bucukta yiyor ve sixpackli bir adam, nerdeyse hic yagi yok ve aksam yemegini gec yemekten korkmayin der hep ama ben yine de inatla 6-7 gibi yemeye calisiyorum :))

Akşam bir dilim tb ekmeği
Haşlanmış et ve bol salata yedim
Daha öncesinde de oğlumun simidinden bir ısırımlık koparıp yemiştim
Sütlü kahve içicem
Öğlen bir ayva yedim ve sütlü kahve içtim

Ben de pek gec yememeye calisiyorum ama spor hocasi bir arkadasim var, o hep diyor ki aksam yemegini gece 10da da yiyebilirsin onemli olan o gun totalde aldigin kalori. Takip eden iki uc gun kilon fazla cikabilir ama daha sonrasinda vucut adapte olunca kilo duser ve normale doner diyor. O mesela genelde 9 9bucukta yiyor ve sixpackli bir adamdir kendisi, nerdeyse hic yagi yok ve aksam yemegini gec yemekten korkmayin der hep ama ben yine de 6-7 gibi yemeye calisiyorum :))
Bende yatmadan 2 saat öncesine kadar yiyebilirsin diye duymuştum
Bazende düşünüyorum acaba 18 den sonra bir şey yemeyince metobalizmamız yavaşlıyor mu

Bende yatmadan 2 saat öncesine kadar yiyebilirsin diye duymuştum
Bazende düşünüyorum acaba 18 den sonra bir şey yemeyince metobalizmamız yavaşlıyor mu
Acikcasi bazen ben de onu dusunuyorum. Bir de sunu dusunuyorum, mesela diyet yaparken 6 6bucukta yiyoruz ve yatana kadar baska bir sey yemiyoruz ve kucucuk bir kacamakta ertesi gun arti goruyoruz. Vucut uzun sure erken yemekten sonra saatlerce besin almayinca kucuk bir kacamagi bile depolamaya mi calisiyor acaba? Belki de 8 8bucukta yesekn, yemekten birkac saat sonra da saglikli bir atistirmalik yesek, ilerleyen haftalarda gec saatte cikolata ya da biskuvi yedigimizde belki tartida arti gormicez

Ne guzel yazmissiniz..evet simdi bende azicik maras dondurmasi yedim...bende aksam en gec 7de aksam yemegi olayini bitiriyorum.
Dediginiz gibi merobolizma yavasliyor mu nedir...
Benim tartim hic ic acici degil

Acikcasi bazen ben de onu dusunuyorum. Bir de sunu dusunuyorum, mesela diyet yaparken 6 6bucukta yiyoruz ve yatana kadar baska bir sey yemiyoruz ve kucucuk bir kacamakta ertesi gun arti goruyoruz. Vucut uzun sure erken yemekten sonra saatlerce besin almayinca kucuk bir kacamagi bile depolamaya mi calisiyor acaba? Belki de 8 8bucukta yesekn, yemekten birkac saat sonra da saglikli bir atistirmalik yesek, ilerleyen haftalarda gec saatte cikolata ya da biskuvi yedigimizde belki tartida arti gormicez
bana mantikli geldi sanki.

Ben de pek gec yememeye calisiyorum ama spor hocasi bir arkadasim var, o hep diyor ki aksam yemegini gece 10da da yiyebilirsin onemli olan o gun totalde aldigin kalori. Takip eden iki uc gun kilon fazla cikabilir ama daha sonrasinda vucut adapte olunca kilo duser ve normale doner diyor. O mesela genelde 9 9bucukta yiyor ve sixpackli bir adam, nerdeyse hic yagi yok ve aksam yemegini gec yemekten korkmayin der hep ama ben yine de inatla 6-7 gibi yemeye calisiyorum :))
yav he he adam spor yapıyor gece saat 3te bile yese olur. akşam yemeği en geç 7de yenmeli bence.

Ne guzel yazmissiniz..evet simdi bende azicik maras dondurmasi yedim...bende aksam en gec 7de aksam yemegi olayini bitiriyorum.
Dediginiz gibi merobolizma yavasliyor mu nedir...
Benim tartim hic ic acici degil
canım sen ekmek makarna yiyorsun . en azından makarna yeme

Gunaydin kizlar...kahvalti yumurta biraz peynir 3 bandirmalik bal.1 dilim ekmek...
Oglen ne yiyecegimi bilmiyorum...
Simdi dip bucak temizligi yapcam eger gucum kalirsa 1 saat yuruyus yaparim.buraya yazayim ki kendimi mecbur edeyim .yasasin hastasonu:KK9:

Bugün yoğun ve güzeldi
Sabah ve öğleden sonra sınav görevlerim vardi yarın bir oturuma daha giricem
Sınavlardan sonra piknik yaptık
4 tane kuzu pirzola
Bir tanede tavuk pirzola yedim
Yanında kırmızı biber, patlican, soğan közlemeleri
Söğüş salata yedim
Ve bir kutu cola zero içtim
Şimdi eve geldik sütlü kahve içiyorum

X