- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Aynen oyleIlahi canım alemsin güldürdün beni sıfır beden elbise sapığı seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyleIlahi canım alemsin güldürdün beni sıfır beden elbise sapığı seni
Vücudun direnç gösteriyodur canım yeni duruma daha az kalori almana benimde 1 hafta 10 gün kadar tartı oynamadi hatta 200 gr + çıktım bi gün onca dikkat etmeme rağmen aama reglimde yakindi onunda etkisi vardır bende 2 gün detoks uyguladım 2 günde 900 gr verdim şimdide yavaş yavaş yine veriyorum sanada detoks yapmanı öneririm canım birde stres yapmamaya çalış ben hatta insülin direncim olabilir mi diyede düsünmeye başlamiştım detoks sonrası sonuç alınca rahatladım yoksa dr a gidicektim tahlil yaptırmak icin açlık tokluk sekeri vs gibiAksam yemegi ton balikli zeytinyagli salata. Cok aciktim diye cok erken yedim, belki bi salata daha yerim sonra eger cok aclik hissedersem. Iki gundur cok acikiyorum. Bi de 1 haftadir sabit kilodayken bugun bi de ustune 400 gram arti gorunce sinir oldum motivasyonum dusuyo gibi hissediyorum
Detoks mantikli gorunuyor su durum icin. Sen nasil bir detoks uyguladin?Vücudun direnç gösteriyodur canım yeni duruma daha az kalori almana benimde 1 hafta 10 gün kadar tartı oynamadi hatta 200 gr + çıktım bi gün onca dikkat etmeme rağmen aama reglimde yakindi onunda etkisi vardır bende 2 gün detoks uyguladım 2 günde 900 gr verdim şimdide yavaş yavaş yine veriyorum sanada detoks yapmanı öneririm canım birde stres yapmamaya çalış ben hatta insülin direncim olabilir mi diyede düsünmeye başlamiştım detoks sonrası sonuç alınca rahatladım yoksa dr a gidicektim tahlil yaptırmak icin açlık tokluk sekeri vs gibi
Benim de canim cekti gelseydim aksam yemegine sizeEşim çıtır pane tavuk istedi bende yaptım kendimde yedim
Yanınada soğan halkası,salata ve sarımsaklı yoğurt yapıp yedik
Tabi canım her zamanBenim de canim cekti gelseydim aksam yemegine size
Bundan sonra yeme canımben bugün. cozuttum
Ortalarda gorunmedin butun gun, suphelenmistim zaten neler yedin bu saatten sonra hafif bir seyle gecistirirsen buyuk bir arti olmaz herhalde, erken yemissin cunkuben bugün. cozuttum
Az once rejimi bozdum 2 tabak makarna yedim ve simdi de biskrem yiyorum :))
ben bugün. cozuttum
Eşim çıtır pane tavuk istedi bende yaptım kendimde yedim
Yanınada soğan halkası,salata ve sarımsaklı yoğurt yapıp yedik
toplu intiharNeeeee aman allahım naptınız kızlar siz
:)) sabah dankek lokma keklerden 2 tane. öğle saatlerinde 5-6 tane badem şekeri. akşamüstü yine kekten tam hatırlamıyorum ama 4 tane olabilir. akşam da 8den sonra petibörlü pudingten çeyrek dilim.Ortalarda gorunmedin butun gun, suphelenmistim zaten neler yedin bu saatten sonra hafif bir seyle gecistirirsen buyuk bir arti olmaz herhalde, erken yemissin cunku
helal bee işte bu :)))Az once rejimi bozdum 2 tabak makarna yedim ve simdi de biskrem yiyorum :))
Kacamak yapmadan kilo aliyorum madem tam bozayim dedim :))) bu gece ne istersem yicem cikolata yiyorum simdi de. Yarin kesin arti 2 cikarim :))helal bee işte bu :)))
bugün ulusal cozutma günümüz olsun o zaman:)) yarın kaldığımız yerden devam. :)Kacamak yapmadan kilo aliyorum madem tam bozayim dedim :))) bu gece ne istersem yicem cikolata yiyorum simdi de. Yarin kesin arti 2 cikarim :))