HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Aksam yemegi ton balikli zeytinyagli salata. Cok aciktim diye cok erken yedim, belki bi salata daha yerim sonra eger cok aclik hissedersem. Iki gundur cok acikiyorum. Bi de 1 haftadir sabit kilodayken bugun bi de ustune 400 gram arti gorunce sinir oldum motivasyonum dusuyo gibi hissediyorum :hasta:
Vücudun direnç gösteriyodur canım yeni duruma daha az kalori almana benimde 1 hafta 10 gün kadar tartı oynamadi hatta 200 gr + çıktım bi gün onca dikkat etmeme rağmen aama reglimde yakindi onunda etkisi vardır bende 2 gün detoks uyguladım 2 günde 900 gr verdim şimdide yavaş yavaş yine veriyorum sanada detoks yapmanı öneririm canım birde stres yapmamaya çalış :KK52: ben hatta insülin direncim olabilir mi diyede düsünmeye başlamiştım detoks sonrası sonuç alınca rahatladım yoksa dr a gidicektim tahlil yaptırmak icin açlık tokluk sekeri vs gibi

Vücudun direnç gösteriyodur canım yeni duruma daha az kalori almana benimde 1 hafta 10 gün kadar tartı oynamadi hatta 200 gr + çıktım bi gün onca dikkat etmeme rağmen aama reglimde yakindi onunda etkisi vardır bende 2 gün detoks uyguladım 2 günde 900 gr verdim şimdide yavaş yavaş yine veriyorum sanada detoks yapmanı öneririm canım birde stres yapmamaya çalış :KK52: ben hatta insülin direncim olabilir mi diyede düsünmeye başlamiştım detoks sonrası sonuç alınca rahatladım yoksa dr a gidicektim tahlil yaptırmak icin açlık tokluk sekeri vs gibi
Detoks mantikli gorunuyor su durum icin. Sen nasil bir detoks uyguladin?

Ortalarda gorunmedin butun gun, suphelenmistim zaten :KK48: neler yedin bu saatten sonra hafif bir seyle gecistirirsen buyuk bir arti olmaz herhalde, erken yemissin cunku
:)) sabah dankek lokma keklerden 2 tane. öğle saatlerinde 5-6 tane badem şekeri. akşamüstü yine kekten tam hatırlamıyorum ama 4 tane olabilir. akşam da 8den sonra petibörlü pudingten çeyrek dilim.

X