HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Gunaydin kizlar. Bugun 400 gram arti ciktim diyeti hic bozmadigim halde. Karnimda bi sislik var iki gundur neden oldugunu anlayamadim bir turlu. Umarim bir an once gecer. Kahvalti tam bugday ekmegine kasarli tost ve 1 bardak sut. Simdi sutlu kahve iciyorum
Bazen oluyo öyle canım vucut su mu tutuyo ne tartıda gecen haftalarda bende fazla görmüstüm diyeti bozmamış olmama rağmen :KK43: sen motivasyonunu kaybetmemeye çalış canım sonra onlarda gidicektir peki kabızlık filan var mı canım birde vucudu saşırtmak gerekiyo bi gün detoks yap istersen salata gibi ya da elna ayva armut gibi bunlar bağırsaklarıda calıştırır hem :KK66:

Günaydın kızlar :KK54: bu sabah dayanamadım tartıldım pazt ye göre 300 gr eksideyim :KK28: hala istediğim kadar spor yapamıyorum inşallah bugünden itibaren başlıcam
Kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim çavdar ekmeği 6 zeytin 1 tatlı kaşığı kadarda tulum peynir yedim
Ögleyede balık ve salata var :KK52:
aa süpermiş:) menün de güzel canım afiyet olsun şimdiden

Günaydın kızlar
3 gündür diş ağrısı çekiyorum dünde ilaç aldım oda reglimi kesti vücudumu şiş hissediyorum ama bu sabah 65.9 gördüm pazartesiye 64.9 u görmeyi umut ediyorum
Inşallah canım göriceksin :KK52: benimde hedefim pazt 64.5 gibi görmek bakalım daha bugün dahil 5 gün var görürüz inşallah ikimizde o rakamları :KK68:

tam yumurta haşlıyordum tüp bitti :işsiz: hazır kekten bi parça yedim ben de.
66.9u gördüm ben de çok mutluyum :)
Seninde çok iyi canım ne güzel 67 lerden 66 lara düşmuşsün insan tartıda bunları gördükçe daha da gaza geliyo ne yalan söyliyim :KK48: kek yerinede başka bisey yemeye calıs canım daha diyete uygun olmaz mı :KK52:

Günaydın hanımlar aranızda en geç yatan kalkan benim galiba ne güzrl herkes erkenden kahvaltısını yapmış bende şimdi yaptım 10.00 bi tane küçük boy haşlanmiş baharatlı patates bi dilim peynir 3 zeytin 2 tane haşlanmiş yumurta sarısı beyazlarını ogullarım yiyo sarıları da çöpe gitmesin dedim:KK53: ve bi bardak süt

Günaydın hanımlar aranızda en geç yatan kalkan benim galiba ne güzrl herkes erkenden kahvaltısını yapmış bende şimdi yaptım 10.00 bi tane küçük boy haşlanmiş baharatlı patates bi dilim peynir 3 zeytin 2 tane haşlanmiş yumurta sarısı beyazlarını ogullarım yiyo sarıları da çöpe gitmesin dedim:KK53: ve bi bardak süt
günaydın. ben saat 7de uyanıyorum da noluyor bebiş tekrar yatana kadar kahvaltı yapamıyorum:)

Bazen oluyo öyle canım vucut su mu tutuyo ne tartıda gecen haftalarda bende fazla görmüstüm diyeti bozmamış olmama rağmen :KK43: sen motivasyonunu kaybetmemeye çalış canım sonra onlarda gidicektir peki kabızlık filan var mı canım birde vucudu saşırtmak gerekiyo bi gün detoks yap istersen salata gibi ya da elna ayva armut gibi bunlar bağırsaklarıda calıştırır hem :KK66:

Kabizlik yok canim durup dururken karnimda bir sislik oldu iki gundur boyle. Bugun ogle ve aksam zeytinyagli salata yemeyi dusunuyorum

X