HEDEF: ** haftada 1 kilo **

inşallah canım istemek başarmanın yarısıdır.
biz diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenmeye, dikkat etmeye çalışıyoruz.
paketli işlenmiş gıdaları, unu şekeri ve ayçiçek yağını hayatından çıkardın mı?

evet sadece zeytin yağı kullanıyorum un ekmek pilav yok dikkat ediyorum ilk başta 105.7 kiloydum hem sağlığım hem çocuk için sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sabah tartıda 89,6 çıktım

Kahvalti beyaz peynir, 1 buyuk salatalik, 1 bardak sut, yesil cay icicem simdi. Sonra da kahve. Kilom hala sabit sinir oldum, gecen carsamba falan 66.3e dusmustum, dun 66.2 ciktim bugun yine 66.3. Vucut dirence mi gecti nedir anlayamadim.
halla halla. suyu mu arttırsan. yoğurt ye bol bol içine pul biber koy. yeşil çay iç. düşer illa ki canım ya düşecek

Kahvalti beyaz peynir, 1 buyuk salatalik, 1 bardak sut, yesil cay icicem simdi. Sonra da kahve. Kilom hala sabit sinir oldum, gecen carsamba falan 66.3e dusmustum, dun 66.2 ciktim bugun yine 66.3. Vucut dirence mi gecti nedir anlayamadim.
canım eğer kilo vermen durduysa yapman gereken DEĞİŞİKLİK çünkü vücut her şeye adapte olma yeteneğine sahip olduğu için bi süre sonra alışıyor. Vücudun şaşırması lazım bu yazıya bak istersen
http://ebrupelin.com/neden-kilonuz-bir-noktada-tikanip-kaliyor/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…