- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
o şişlikti bence canım ya. bu hafta 1 kilo hedefini tutturamadım, 300 gram gerideyim. bu hafta 1.3 kilo vermem lazım.Sen dikkat etmedigin halde 1,5 kilo verdin canım 2 kiloyu hayli hayli verirsin
sana da afiyet olsun canım. ne var evde malzeme?Iyi akşamlar kızlar hepinize afiyet olsunbende aksam 1 kase yoğurt yeşillik yedim çayın yanında da etiform yedim şimdide limonlu yeşil çay içiyorum bakalım yeni haftayı başından sıkı tutayım dedim yarın işe ne götürücem onu düsünüyorum
kız alma şu gongu eve. boşuna yürüyüş yapmış oldun. şu zeroyu da içme bak o zaman daha çok kilo vereceksin.2 tane eti gong yedim ama kesmedi
allah kabul etsin canım. ayakta kalmak da enerji harcamak sonuçta.Yarın oruç tutacağım. Yeni ayakkabılarım ayağımı çok kötü vurdu. Yarın belki yürüyüs yapamam. Ama okulda nöbetçiyim. Hep ayakta olacağım .
Gongu almamam gerek evetkız alma şu gongu eve. boşuna yürüyüş yapmış oldun. şu zeroyu da içme bak o zaman daha çok kilo vereceksin.
Sağolasın canımsana da afiyet olsun canım. ne var evde malzeme?
Bende bugün spor yapamadım işte çok toğun geçti günüm sadece toplamda 15 dk kadar squat trambolinde zıpladım ve bikaç plates egzersizi yaptımBu gece cok aciktim. Aksam yemeginden once yuruyus yapsaydim keske cunku spor aciktiriyo. Kahve yapicam, birkac kuru kayisi yerim
Ben bugun ilk defa yaptim diyete basladigimdan beriBende bugün spor yapamadım işte çok toğun geçti günüm sadece toplamda 15 dk kadar squat trambolinde zıpladım ve bikaç plates egzersizi yaptım
Maşallah canım kahvaltın tam bi saģlıklı ideal diyet kahvaltısıGünaydın
Sabah 1 dilim tb ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 tane ceviz
Peynir
Domates, salatalık
Yeşil çay
Bravo canım süpersingünaydın
dün 50dk yürüyüş yaptım su 2.5 litre
tabi canım hoşgeldin. yaşın kaç özel olmazsa evli misin? Pazartesi günleri tartılıyoruz. bu hafta dikkat edersin yediklerini bizimle paylaşırsın istersen. pztesi günü de tartılıp söylersin not alır başlangıç yazarız.Bende katılabilir miyim