- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
günaydın afiyet olsun:)Günaydınlar bende sabah 10.00 da sadece bi tane dereotlu peynirli pogca yedim canm çok istedi geç saatte yemek yerine sabah yeyim dedim şimdide çeyrek armut yedim yeşil çay içiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın afiyet olsun:)Günaydınlar bende sabah 10.00 da sadece bi tane dereotlu peynirli pogca yedim canm çok istedi geç saatte yemek yerine sabah yeyim dedim şimdide çeyrek armut yedim yeşil çay içiyorum
inşallah canım istemek başarmanın yarısıdır.yaşım 32 eviyim çocuğum yok tabiki paylaşırım 89.600 kg boy 1,64
bir çok diyet denedim inisülün direncim var hergün yürümeye çalışıyorum ve şeker başlangıcım var kiloyu bu yüzden vermek istiyorum ve inş vereceğim
evet sadece zeytin yağı kullanıyorum un ekmek pilav yok dikkat ediyorum ilk başta 105.7 kiloydum hem sağlığım hem çocuk için sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sabah tartıda 89,6 çıktıminşallah canım istemek başarmanın yarısıdır.
biz diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenmeye, dikkat etmeye çalışıyoruz.
paketli işlenmiş gıdaları, unu şekeri ve ayçiçek yağını hayatından çıkardın mı?
aa ne kadar güzel. hadi devamı gelecek inşallah.evet sadece zeytin yağı kullanıyorum un ekmek pilav yok dikkat ediyorum ilk başta 105.7 kiloydum hem sağlığım hem çocuk için sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sabah tartıda 89,6 çıktım
teşekkür ederim canımaa ne kadar güzel. hadi devamı gelecek inşallah.
nolacak ay :)grupta en kilolu benim galiba
en yakın hedefim 7 li rakamlara inmeknolacak ay :)
halla halla. suyu mu arttırsan. yoğurt ye bol bol içine pul biber koy. yeşil çay iç. düşer illa ki canım ya düşecekKahvalti beyaz peynir, 1 buyuk salatalik, 1 bardak sut, yesil cay icicem simdi. Sonra da kahve. Kilom hala sabit sinir oldum, gecen carsamba falan 66.3e dusmustum, dun 66.2 ciktim bugun yine 66.3. Vucut dirence mi gecti nedir anlayamadim.
olacak canım eminim ❤en yakın hedefim 7 li rakamlara inmek
beraber inş teşekkür ederimolacak canım eminim ❤
canım eğer kilo vermen durduysa yapman gereken DEĞİŞİKLİK çünkü vücut her şeye adapte olma yeteneğine sahip olduğu için bi süre sonra alışıyor. Vücudun şaşırması lazım bu yazıya bak istersenKahvalti beyaz peynir, 1 buyuk salatalik, 1 bardak sut, yesil cay icicem simdi. Sonra da kahve. Kilom hala sabit sinir oldum, gecen carsamba falan 66.3e dusmustum, dun 66.2 ciktim bugun yine 66.3. Vucut dirence mi gecti nedir anlayamadim.
ve sakın vazgeçmecanım eğer kilo vermen durduysa yapman gereken DEĞİŞİKLİK çünkü vücut her şeye adapte olma yeteneğine sahip olduğu için bi süre sonra alışıyor. Vücudun şaşırması lazım bu yazıya bak istersen
http://ebrupelin.com/neden-kilonuz-bir-noktada-tikanip-kaliyor/
ve sakın geçmeKahvalti beyaz peynir, 1 buyuk salatalik, 1 bardak sut, yesil cay icicem simdi. Sonra da kahve. Kilom hala sabit sinir oldum, gecen carsamba falan 66.3e dusmustum, dun 66.2 ciktim bugun yine 66.3. Vucut dirence mi gecti nedir anlayamadim.
105ten indigine gore demek ki kilo vermekle ve istikrarla ilgili bir sorunun yok o yuzden bence de kesin verirsinen yakın hedefim 7 li rakamlara inmek