- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Benim mide kuculmuyor bir turluhey maşallah:))
pırasayı öğlen yedin. hem hiç pırasa kilo yapar mı allasen:)Yemek sonrasi sutlu kahve ve 3 kuru kayisi. Bugun pirasa ve yogurdu biraz abarttim, acaba yarin arti cikacak miyim merak ettim
Benimde genelde öyle oluyo canım bu kilolarımın önemli bi sebebi benimde gündüz isteyken dışardayken açlık yaşamıyorum gayet ölcülü dikkatli yiyorum ama eve adımımı attım mı günlerdir sanki aç kalmış bi canavar cıkıyo içimdenbütün gün süper gidip akşama bombayı patlatıyorum :/
Eger bombayi acliktan patlatiyorsan aksam yemegini saglam ye bence. Ama canin tatli falan cekiyor diye yiyorsan daha hafif alternatifler bul. Bence kendini nescafe icmeye alistir. Ben 1 kupaya 1 cay bardagi sut ekleyerek yapiyorum kahvemi ve aksam yemeginden sonra iciyorum, tok hissettiriyor. Ben tok tutsun diye icmiyorum gerci, tiryaki oldugum icin iciyorum gunde 3-4 kerebütün gün süper gidip akşama bombayı patlatıyorum :/
Yarin musafirim var .simdi midye tatlimi yaptim..tadina bile bakmadim.ve cikolatali pastammmmmm...
Merak etmwyin yemucem genellikle misafir agirladigimda kosusturmacadan ben birsey yemem..ertesi guna kalirsa tadina bakarim.
Kolay gelsin canimKalabalik bir misafirim var kizlar .aksama kadar gorusemeyebiliriz.
evet noluyosa akşam oluyor dikkat etmek lazım:)Benimde genelde öyle oluyo canım bu kilolarımın önemli bi sebebi benimde gündüz isteyken dışardayken açlık yaşamıyorum gayet ölcülü dikkatli yiyorum ama eve adımımı attım mı günlerdir sanki aç kalmış bi canavar cıkıyo içimden
biliyomusun evde kuru kayısı vardı:/ tahinden 1-2 kaşık alırım dedim de baya bi aldım. nescafe iyi fikir. yarın öyle yapayımEger bombayi acliktan patlatiyorsan aksam yemegini saglam ye bence. Ama canin tatli falan cekiyor diye yiyorsan daha hafif alternatifler bul. Bence kendini nescafe icmeye alistir. Ben 1 kupaya 1 cay bardagi sut ekleyerek yapiyorum kahvemi ve aksam yemeginden sonra iciyorum, tok hissettiriyor. Ben tok tutsun diye icmiyorum gerci, tiryaki oldugum icin iciyorum gunde 3-4 keresadece sutle de yapabilirsin, daha da tok tutar.
Dökme komşuna ver yazıkBirden cok aciktim kizlar. Dolapta da bir suru firin sutlac var ama yemicem :)) gecen gun annemle kardeslerim bana geldiginde kardesim istedi diye yapmisti annem bi tane yediler hepsi burda kaldi :) dokeyim bari onlari da.