İçerisinde 38 kisa öykü var.aaaa resmen rant amaçlı apaçık ortada :/ insanlar napsın tüm baskıları mı okusun. bide niye her baskı farklı. ne kitabı bu hikaye mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçerisinde 38 kisa öykü var.aaaa resmen rant amaçlı apaçık ortada :/ insanlar napsın tüm baskıları mı okusun. bide niye her baskı farklı. ne kitabı bu hikaye mi?
Ne sacma bir sey yapmislar, kitap yarismasinda mantiken kitabin son baskisinin kullanilmasi gerekir kaynak olarak.Iyi geceler kızlar. Canım çok sıkıldı .
öğrencilerimi ödüllü kitap okuma yarışmasına hazırlıyorum . Kizim da heves etti .Bayağı yoğun geçiyordu. Burayı ihmal ettim .
Kitabı bir kaç kez okuduk. Soru hazırladım . Özet felan derken Faceden bakayım dedim. Birşey bulabilir miyim ? Bayağı katılımcı sayısı yüksek sayfalar , gruplar .
Gruba üye oldum . Sorulara bakıyorum kitaba bakıyorum bazı soruların yanıtı yok .Yazıyorum eksiklikler var . Kimse cevap vermiyor . Mederatör e mesaj attım cevap vermedi .
En sonunda gruba gönderi yazdım . Sorularin ve kitap sayfalarinin resimlerini .Eksiklik var dedim .
Kitapların farklı farklı baskıları var . Biz en son baskıyı çalışıyoruz. Ama tüm baskılardaki konular geçerli.
Neyse ne olacak şimdi dedim . Grubu takip edin . Sorulara göre eksiklikleri tamamlayın. Dediler
Ya böyle cevap olur mu ?
6. sı duzenleniyormus . Bayağı katılımcısı var. Yani kitap satışlarından epey kar ettiler.
Bir de benim üzerime alınmam için yönetici : tahrik ve sinirine galip gelenler. Küçük hesapların peşinden koşanlar, aklın yanında olmayanlar .... vs vs zırvaları yazmış.
Evet sanirim haftaya guzel haberler alacagiz. Banada oyle geliyor...isin tuhafi 200.300gr fazla bile gorunuyom. Saka gibi...Gunaydin kizlar. Bir turlu 65.9u goremedim ya, butun hafta toplamda 400 gram verdim sinir oldum diger hafta birden vericez muhtemelen hepimiz, tartiya sinir olup kacamak yapmayalim sabredelim
Benim motivasyon gitti bayağı canım reglimde gecikti balon gibi şiştimGunaydin kizlar. Bir turlu 65.9u goremedim ya, butun hafta toplamda 400 gram verdim sinir oldum diger hafta birden vericez muhtemelen hepimiz, tartiya sinir olup kacamak yapmayalim sabredelim
günaydın canım bence de öyle.Gunaydin kizlar. Bir turlu 65.9u goremedim ya, butun hafta toplamda 400 gram verdim sinir oldum diger hafta birden vericez muhtemelen hepimiz, tartiya sinir olup kacamak yapmayalim sabredelim
Regl bitince dusersin bence. Tartida eksi goremeyince benim de gidiyor motivasyon ama illa ki gidecek kilolar. Hem su an mart ayindayiz daha, hazirana kadar cok guzel kilolar veririzBenim motivasyon gitti bayağı canım reglimde gecikti balon gibi şiştim
tabi pztesi tartılıp söylersinmerhaba bende 69 kiloyum .boyum 166 60 kilo olmak istiyorum .bende size katilabilirmiyim
tabi pztesi tartılıp söylersin
hey maşallah:))Ogle yemegi 2.5 tabak zeyinyagli pirasa, 2 kase yogurt. Birden asiri bir aclik bastirdi, cok yedim. 2 gun ust uste pirasadan gina geldi o yuzden aticam kalani, cok yapmisim