Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım o zero dediğin kola mı? tatlandırıcı var onda hiç masum değil. bence içme artık onu.Ogle yemegi 1.5 tabak pirasa, 1 kase yogurt, 1 kutu zero. Simdi sutlu filtre kahve alicam.
liliyaa bence de o saatlerde ye. Erken yemek daha iyi bence. Ben en gec 7-7 bucuk gibi yemeye calisiyorum.
Evet sekersiz kola. Kolasiz yapamiyorum yemeklerde,canım o zero dediğin kola mı? tatlandırıcı var onda hiç masum değil. bence içme artık onu.
evet geç yemek iyi olmuyor. Yatağa hafif mideyle girmek lazım.
piki :)Evet sekersiz kola. Kolasiz yapamiyorum yemeklerde,
yemeyeydin iyiydiYa bir tane de şöbiyet yedim . Bir arkadaş arabasını yenilemiş. Tatlı getirmiş .
En fazla tadına bakarsın canımkızlar yarın misafirim var. bir sürü şey olacak ikramlık . korkuyorum:)
Kendin icin az kalorili bir sey yap, patates salatasi mesela. Onlarla birlikte yersin 1 tabakkızlar yarın misafirim var. bir sürü şey olacak ikramlık . korkuyorum:)
Iyi yapmissin. Dun browni yemistin zatenPuding yapayım dedim şekersiz ama yenecek gibi değildi bende hemen şeker koydum oğlumla eşim yediler
En fazla tadına bakarsın canım
öyle yapayımKendin icin az kalorili bir sey yap, patates salatasi mesela. Onlarla birlikte yersin 1 tabak
Bu sefer meraktan yaptım ama olmadıIyi yapmissin. Dun browni yemistin zaten
Bence canım yarın öğlen sadece bir kaç kare bitter yiyebilirsinOff yaaa çikolatasızlıktan ölüyorum onun yerine yeşil çayın yanına 3 hurma yedim