HEDEF: ** haftada 1 kilo **

800 gram vermişsin süper:) pazar gününe kadar 1.5 kilo vermiş olursun bu gidişle en azından. ben hareket etmiyorum ya. hareket etsem hedefimi haftada 1.5 kiloya çıkartırdım.
Hareketinde belli bir hızda ve düzende olması lazım mesela AVM de gezmek hareket yerine geçmez
Spor yapsam daha hızlı verirdim ama yapamadım hiç kacamak yapinca yaptığım spora acıyorum çünkü onun için zaman ayırıyorum kendimi yoruyorum

Suveybe13 Suveybe13 nasıl 50 kusurlerden 70 e çıktın ki . Kaç ayda çıktın? Çok mu abarttın? Sen sağlıklı kilo veriyordun çünkü. Benim gibi saçma sapan diyetler yapmamıştın.

14.00
2 kase mercimek çorbası.
Çorbayı o kadar çok yapmışım ki ye ye bitmiyor

Suveybe13 Suveybe13 nasıl 50 kusurlerden 70 e çıktın ki . Kaç ayda çıktın? Çok mu abarttın? Sen sağlıklı kilo veriyordun çünkü. Benim gibi saçma sapan diyetler yapmamıştın.
Biz suveybeyle beraber 60a kadar dusmustuk, sonra ben biraktim, o 57-58e kadar dusmustu yanlis hatirlamiyorsam. Toplamda 6 ayda falan geri aldik hepsini

Bayramda 62 olmuştum uzun sürede o kiloda kaldım sonra ne zaman tekrar diyet yapmaya karar verdim kilo almaya başladım akşama kadar dikkat ediyorum sonra bir kaçamak yapınca ne var ne yok yiyordum.aslinda bir ayda 70 e dayandım diyebilirim ama verirken o hızda olmuyor maalesef

Zaten en son 58 e düşmüştüm E elvan7
O yüzden şimdi hayat tarzı haline getirmeye çalışıyorum canım çekiyorsa tadına bakıyorum

Biz suveybeyle beraber 60a kadar dusmustuk, sonra ben biraktim, o 57-58e kadar dusmustu yanlis hatirlamiyorsam. Toplamda 6 ayda falan geri aldik hepsini

Bayramda 62 olmuştum uzun sürede o kiloda kaldım sonra ne zaman tekrar diyet yapmaya karar verdim kilo almaya başladım akşama kadar dikkat ediyorum sonra bir kaçamak yapınca ne var ne yok yiyordum.aslinda bir ayda 70 e dayandım diyebilirim ama verirken o hızda olmuyor maalesef
Ben 81 kiloydum . Sizinle başladığımda. İsveç yapmıştım. Sonra saçma sapan diyetler . 68 e kadar düştüm. Eylülde bıraktım. Kurban bayramıydı. Çok fazla yedim . Ayda bir iki kilosunu geri aldım. 74, 75 arası gidip geliyorum . Bu sefer hedefim 60 .
Ama kararlı olamıyorum .

Ben 81 kiloydum . Sizinle başladığımda. İsveç yapmıştım. Sonra saçma sapan diyetler . 68 e kadar düştüm. Eylülde bıraktım. Kurban bayramıydı. Çok fazla yedim . Ayda bir iki kilosunu geri aldım. 74, 75 arası gidip geliyorum . Bu sefer hedefim 60 .
Ama kararlı olamıyorum .
Burada aktif olmaya çalış canım bende tekrar burda olmasam yapamam gibi geliyor şimdi yavaş gidiyor ama en azından daha fazla kilo almıyorum kacamak yapsam da devam ettirmiyorum

Bu arada kızlar saat 15.00 da bir portakal yedim ve bir kase şehriye çorbası içtim
Oğlum sevdiği için sık yapıyorum benimde canım çekiyor yiyorum yemesem daha iyi
Ama bugün hiç ekmek yemedim öyle teselli edeyim kendimi :)

Ama kararlı olamıyorum .
Hemen hemen ayni miktarda kilo almisiz. Ben de kararli ve istikrarli olamiyorum o yuzden zaten buraya gelmeyi birakinca kilolari geri aldim. Ama burada katilim yapinca kacamak yapsam da yine devam ediyorum diyete. Daha once kilo verdik sonucta, o yuzden yine veririz eminim, yeter ki katilim yapalim. Tarti gunleri falan motive ediyor insani cunku

Burada aktif olmaya çalış canım bende tekrar burda olmasam yapamam gibi geliyor şimdi yavaş gidiyor ama en azından daha fazla kilo almıyorum kacamak yapsam da devam ettirmiyorum
Bu yaz hedef kilomuza ulasinca gecen seferki gibi birakmayalim bari, 1 ya da 2 haftada bir yine tarti gunu yapalim bence kilo korumak icin

X