HEDEF: ** haftada 1 kilo **

evvet tıkınma tüm hızıyla devam ediyor. 3 kremalı püsküvü ve türk kahvesi. tartım olaydı iyiydi.

haziran sonuna kadar 17 hafta var. 17 kilo yapar:)

17 kilo kulaga cok hos geldi

evvet tıkınma tüm hızıyla devam ediyor. 3 kremalı püsküvü ve türk kahvesi. tartım olaydı iyiydi.

Ulkerin kremalisindan mi yedin canim? Onun 1 tanesi 30 kalori falan, diger biskuvilere gore daha az. Mesela biskrem 1 tanesi 60 kalori civari. Benim kremali biskuvi kacamagim ulker kremali oluyor o yuzden :)

17 kilo kulaga cok hos geldi

Ulkerin kremalisindan mi yedin canim? Onun 1 tanesi 30 kalori falan, diger biskuvilere gore daha az. Mesela biskrem 1 tanesi 60 kalori civari. Benim kremali biskuvi kacamagim ulker kremali oluyor o yuzden :)
eti tutku maalesef.. ya tek başımayken daha kolaydı evde ıvır zıvır olmuyordu. Pasta vs yapmıyordum.
diğmi diğmi 17 kilooo :)

İyi geceler kızlar bende 20.00 de bi tabak mantı yedim kayınvalidem sagolsun
Şimdi de yoğurt kürümü yiyecegim ve günü sonlandıracagım
Su 2 litre içtim maalesef egzersiz yürüyüş yapamadım

Gunaydin kizlar kahvaltim esim kiymali domatesli yumurta yapti bende azicik ekmeksiz yedim.4 yada 5 parca peynir.iki bandirmalik tahin pekmez.
Oglen yemeginolarak 1 elma 1havuc yiyecegim.aksama yani 4 gibi yemekli misafirim var. Balik yapcam ekmeksiz yersem bugununatlatmis olucam.
Tatli matli yapmicam kuru cay vericem.. Ne yapayim tatli yaparsam belkim yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…