Bende bugün puding yedim 2 tatli kaşığı geç saatteAkşam biraz abartmış olabilirim kızlar ya canım aşırı tatlı istiyor biraz kaçamak yaptımçok pişmanı çoookkk regl ken sizde böylemisiniz
Birazdan pulbiberli yoğurdumu yicem ve yatıcam
2 litre su içtim
günaydın. dediğin çok mantıklı tartıda belli olur bikaç gün sonraVe siskinligimin sebebini buldum ben aksamlari bir ilac kullanuyirum.ondan siskinmisim. Tartida hic oynama yok hatta 4 gr fazla bile gorunuyom acaba bu ilactan mi diye dusunuyorum.yoksa bu hafta cok iyi gidiyorum.sanirim birden tartida gorunucek.2gun sonra ilacim bitiyor..
günaydın harika bi haber bu nerdeyse 2 kilo vermişsin:) ilk sayfaya yazıyorumgünaydınnnnnn
pazartesi 71.9 kiloyken bugün 70 kiloyum çok sevindim kızlar bakalım pazartesiye 69u görebilecekmiyim
koştururken yakarsın nasılsa günün geri kalanında telafi edersinSanırım tadına bakma işini abarttim bu sabah
Tekrar yemem pazartesiye az kaldı zatenkoştururken yakarsın nasılsa günün geri kalanında telafi edersin
olabilir canım. bakalım pztesi nolcakGunaydin kizlar. Regl oldum bu sabah, 10-15 gun gec oldum acaba o yuzden mi iki haftadir kilom hic dusmuyor,
Olabilir ki bende regliydim bugun bitti.Gunaydin kizlar. Regl oldum bu sabah, 10-15 gun gec oldum acaba o yuzden mi iki haftadir kilom hic dusmuyor,