Seninle ayniyiz. Yuruyuslerimi hic aksatmadim ama bu haftadan umutlu degilim bari yarim kilo gitsinBugün boş günüm evdeyim ve saat 9.30 da tartıldım 66,6 geldim bu kiloları emek emek vermiştim alırken hızlıca aldım ama verirken hızlı gitmiyor
Ayy insallah...Kızlar pes etmek yok. Bakın en tontişiniz benim.
Yazın ince kıyafetlerin içinden oramiz buramız pörtlemiycekGüzel olacaz güzel.
canım 4 günde 1 kilo verdiğinin farkında mısın neyin isyanı bu:)Bugün boş günüm evdeyim ve saat 9.30 da tartıldım 66,6 geldim bu kiloları emek emek vermiştim alırken hızlıca aldım ama verirken hızlı gitmiyor
canım pazartesiyi bekle ödem olmultur başka etkenler vardır. bozma moralini.Gunaydin arkadaslar..ben hic iyi uyanmadim tartiya cikayim dedim. 65.5 idim 66 gorunuyorum..neler oluyorya aksama kadar ac geziyom nerdeyse. Eski yemelerimi tamamen yariya indirdim.
Dediginiz gibi kalori hesabi yapiyorum. Ne bu yaaa..
Kahvaltida 1 haslanmis yumurta .bir dilim ekmek 4parca peynir..
Daha ne yapayim..
Oglen cubuk kurakerle geciricem eve gitmiyorum..aksamda bir corba rada kuru yayisi atarim
2 haftadir guzelim recellerime el surmedimkizima çikolatayı i verirken bir isirik alir oyle veriridem onu bile yapmiyorum
Canım hızlı aldım ben bu kiloları hızlı gitmesini bekliyorum ama aldığın hızla verilmiyorcanım 4 günde 1 kilo verdiğinin farkında mısın neyin isyanı bu:)
gayet güzel hızda veriyorsun bence. hem yavaş gidince daha kalıcı olur.Canım hızlı aldım ben bu kiloları hızlı gitmesini bekliyorum ama aldığın hızla verilmiyor
:)) eti canga var ya. hani reklamında goril olan. fıstıklı gofretimsi çikolatamsı bişeyCanga ne?
nasıl sayabiliyor telefon ilginç:) kaç km yapıyor acaba internetten bak istersenOglen yemeginde cubuk kraker yicektim ama kereviz corbasi ictim bir dilimde ekmek.
Kuzlar tlfnuma adimsayar indirdim her an adimimi sayiyor ve saniye saniye yaktigim kalirileri gisteriyor. Mesela suan 3600 adim atmisim 133 kalori yaktigimi soyluyor. Umarim dogrudur
Kilometreside yaziyor..nasıl sayabiliyor telefon ilginç:) kaç km yapıyor acaba internetten bak istersen