HEDEF: ** haftada 1 kilo **

benim son 3 kg kaldı ve sonra korumak kaldı o kiloyu hala geçen yılkı kıyafetlerım bazıları dar geliyor pant kenarı taşıyo en gıcıgıda o pant dar olunca
3 kiloyu verdikten sonra taşmaz.2 hafta sık dişini

• Beğen
Reactions: Cac
Ben o kadar az yedim 62.0 çıktı :işsiz: off napim gebereyim mi
benden de gitmiyor insılün direncinden şüpheliyim ablamda ve abimde vardı kilo veremıyorları diyetislene gidiyordu abam direnç var diye. bende açlık ve tokluk şekeri sınırda idi ailede şeker hastası çok bi ara gitmem lazım eskinden çatır çatır verirdim 1 ayda 7 kg verdiğim zaman olmuştu öğrenciyken ilk defa 65 görmüştüm sınav haftası süt topkek süt topkek yiyebildim yemekle uğrasmıyım diye tabi acayip eridim arada yedim ama geçiştirme olmuştu eve geldim ben bi hastalan acillik oldum sonrasında ama kötü bir sınav dönemiydii püüüü

günaydıınnnn
kilo bildirimi geçen hafta 76,6
bugün 75 :halay: yupiiiiii:KK73::KK73::KK73:

Super vermissin masallah. Bu hizla gidersen 1 ayda 69u gorursun gibi.

1 kiloyu ne ara verdin yiye yiye kilo veriyor ya :))

Dun verdim :)) dun cok kosturdum ya 8 km yapmisim telefonuma gore. Bi de aksam 6dan sonra yemedim.

Ben o kadar az yedim 62.0 çıktı :işsiz: off napim gebereyim mi

Kesin bir anda duser ya. Bu hafta cok az gittigi icin haftaya 1 kilo verirsin bence

günaydıınnnn
kilo bildirimi geçen hafta 76,6
bugün 75 :halay: yupiiiiii:KK73::KK73::KK73:
bu grubun gizli okuyanlarındanım. senin başlangıcını ve gidişatını ayrıca takip ediyorum çünkü bende 80 le başladım düzenli beslenme serüvenime ve şu an 68,5 i gördüm. azmini sakın kaybetme çok iyi gidiyosun 75 civarındayken bırakmaya çok müsaittim ama direndim iyikide öyle yapmışım. benim de yolum daha uzun belki destek olur diye paylaşmak istedim :)

bu grubun gizli okuyanlarındanım. senin başlangıcını ve gidişatını ayrıca takip ediyorum çünkü bende 80 le başladım düzenli beslenme serüvenime ve şu an 68,5 i gördüm. azmini sakın kaybetme çok iyi gidiyosun 75 civarındayken bırakmaya çok müsaittim ama direndim iyikide öyle yapmışım. benim de yolum daha uzun belki destek olur diye paylaşmak istedim :)
darısı bana inşallah:-) başta çok umutsuzdum 20 den fazla vermem gereken kilo var daha deyip dövünüyordum da bir yerden başlamak lazım dedim ve başladım.buna şükür:dua:hala daha yol uzun ama Rabbim yardım etsin.68 i görmüşsün bak maşşallah:nazar:dvamıda gelir Allahın izniyle

X