Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kg azaldıkça 2 vermek zorlaşırda böyle böyled gidiyor çok şükürmaşallah vala yakında haftada 2 kg gitcek hadi gayret
1 kiloyu ne ara verdin yiye yiye kilo veriyor ya :))Gunaydin herkese. 62.7 ciktim. 2.3 kilo artidayim hala kahvalti 2 dilim cavdar ekmegi, ezine peyniri, 1 cay bardagi sut. Sutlu kahve iciyorum simdi.
3 kiloyu verdikten sonra taşmaz.2 hafta sık dişinibenim son 3 kg kaldı ve sonra korumak kaldı o kiloyu hala geçen yılkı kıyafetlerım bazıları dar geliyor pant kenarı taşıyo en gıcıgıda o pant dar olunca
gider gder ben inanıyorum vericeksinkg azaldıkça 2 vermek zorlaşırda böyle böyled gidiyor çok şükür
yoksa acaba 49 kg düşşem yada 463 kiloyu verdikten sonra taşmaz.2 hafta sık dişini
Sen bir harikasın tebrikleeeergünaydıınnnn
kilo bildirimi geçen hafta 76,6
bugün 75 yupiiiiii
46 çok olur düz 40 yap senyoksa acaba 49 kg düşşem yada 46
1 kiloyu ne ara verdin yiye yiye kilo veriyor ya :))
çokk mutlu oldum yerimde duramıyorummSen bir harikasın tebrikleeeer
yürüyüş yapabiliyormusun canım.Ben o kadar az yedim 62.0 çıktı off napim gebereyim mi
yoksa acaba 49 kg düşşem yada 46
benden de gitmiyor insılün direncinden şüpheliyim ablamda ve abimde vardı kilo veremıyorları diyetislene gidiyordu abam direnç var diye. bende açlık ve tokluk şekeri sınırda idi ailede şeker hastası çok bi ara gitmem lazım eskinden çatır çatır verirdim 1 ayda 7 kg verdiğim zaman olmuştu öğrenciyken ilk defa 65 görmüştüm sınav haftası süt topkek süt topkek yiyebildim yemekle uğrasmıyım diye tabi acayip eridim arada yedim ama geçiştirme olmuştu eve geldim ben bi hastalan acillik oldum sonrasında ama kötü bir sınav dönemiydii püüüüBen o kadar az yedim 62.0 çıktı off napim gebereyim mi
günaydıınnnn
bugün 75 yupiiiiii
1 kiloyu ne ara verdin yiye yiye kilo veriyor ya :))
Ben o kadar az yedim 62.0 çıktı off napim gebereyim mi
bu grubun gizli okuyanlarındanım. senin başlangıcını ve gidişatını ayrıca takip ediyorum çünkü bende 80 le başladım düzenli beslenme serüvenime ve şu an 68,5 i gördüm. azmini sakın kaybetme çok iyi gidiyosun 75 civarındayken bırakmaya çok müsaittim ama direndim iyikide öyle yapmışım. benim de yolum daha uzun belki destek olur diye paylaşmak istedim :)günaydıınnnn
bugün 75 yupiiiiii
Acaba protein ağırlıklı mi beslensen bu hafta canımBen o kadar az yedim 62.0 çıktı off napim gebereyim mi
darısı bana inşallah başta çok umutsuzdum 20 den fazla vermem gereken kilo var daha deyip dövünüyordum da bir yerden başlamak lazım dedim ve başladım.buna şükürhala daha yol uzun ama Rabbim yardım etsin.68 i görmüşsün bak maşşallahdvamıda gelir Allahın izniylebu grubun gizli okuyanlarındanım. senin başlangıcını ve gidişatını ayrıca takip ediyorum çünkü bende 80 le başladım düzenli beslenme serüvenime ve şu an 68,5 i gördüm. azmini sakın kaybetme çok iyi gidiyosun 75 civarındayken bırakmaya çok müsaittim ama direndim iyikide öyle yapmışım. benim de yolum daha uzun belki destek olur diye paylaşmak istedim :)
inşallahhSuper vermissin masallah. Bu hizla gidersen 1 ayda 69u gorursun gibi.
Dun verdim :)) dun cok kosturdum ya 8 km yapmisim telefonuma gore. Bi de aksam 6dan sonra yemedim.
Kesin bir anda duser ya. Bu hafta cok az gittigi icin haftaya 1 kilo verirsin bence