- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Agri dogubeyazitNeresi orası canım biz yandık burada çok sıcak bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agri dogubeyazitNeresi orası canım biz yandık burada çok sıcak bugün
Bana nazar degdi 1 paket limonlu eti form biskuvi + 1 tane tadim kuruyemis bar yedim kahve ile ogle yemegi 1 yumurta ve domates salatalik. Aksam da yumurta yicem.
Keske biraz oraya yagmur burayada yaz gelse ama takdir rabbiminO yağmurdan buraya da göndersene :)
Onlara inat zayiflaman lazim tatlim bak gordunmu eger kilo vermek yerine alsaydin ahh canm vahh canm benm diyip yanindaymis gibi davranirlardi simdi sen boyle azimli ve guzel olunca herkesin guzu belli oluyir tam gaz devam canmbaya kaynatmışsınız.bende bu iki gündür şaşıyorum ailenin içindekiler bile zayıfladığını çekemiyor insanın.şok oluyorumyengemin gözü tahammul etmiyor rsmen beni görmeye. yürümmeye halim yoktu ama onları öyle görünce çıktım banda 45 dk yürüdüm.ksrdeşim sizde dikkat edin sizde yapın izde zayıflayın.arkamdan konuşuyolar ayyy nasıl zayıflamış diyolar duyuyorum.sonra ben giriyorum odaya değişik tavırlar sergiliyolar.lan inat değilmi manken gibi olmassam bende asya değilim
kabak ters tepki arada kaçırdığın varmı ödem sökücü çay iç ben beyaz çayla güne başlıyorumGünaydın kızlar bu hafta başı biraz kaçırmıştım dün sabah tartı da aç karnına 77.400 geliyordum kabak detoksuna başladım dün bu sabah 76.500 geldim
Yeşilçay içiyorum canım soda ve limonlukabak ters tepki arada kaçırdığın varmı ödem sökücü çay iç ben beyaz çayla güne başlıyorum
bulgur ödem yapmıştır.kaloriyi aşmasan bile tartıda artı görüyor insan yin iyi dengelemişsin demekki sabit kaldın.Ama bulgur yediğim gün başka bişey yemedim kaloriyi aşmadım yani
yengem öyle yaptı ki zaten çok haklısın.ay biz kilo aldık asyayla kocalarımız böyle seviyor deyip bide benim adımada konuşuyordu. dün böyle kaldıOnlara inat zayiflaman lazim tatlim bak gordunmu eger kilo vermek yerine alsaydin ahh canm vahh canm benm diyip yanindaymis gibi davranirlardi simdi sen boyle azimli ve guzel olunca herkesin guzu belli oluyir tam gaz devam canm
maşallah vala yakında haftada 2 kg gitcek hadi gayretgünaydıınnnn
kilo bildirimi geçen hafta 76,6
bugün 75 yupiiiiii
kız yee bacı karbonhidrat almassan hiçbişey olmaz.diğerlerinden canın ne istiyorsa onu yesabah kahvaltı tost yine ve çay şekersiz bu iki hafta tost gitcek heralde acayip kaşar stoku var işyerinde bugun normalde ödül günümdü işyerinde öteledik yarın deniz kenarında kahvaltı ypacaz verdiğim 1 kg alırım kesin deniz kenarında acayıp iştahım açılıyor