Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hep birlikte inşallah :)darısı bana inşallah başta çok umutsuzdum 20 den fazla vermem gereken kilo var daha deyip dövünüyordum da bir yerden başlamak lazım dedim ve başladım.buna şükürhala daha yol uzun ama Rabbim yardım etsin.68 i görmüşsün bak maşşallahdvamıda gelir Allahın izniyle
Sevindim canım ya tatilden önce iyi oldu senin icinSuper vermissin masallah. Bu hizla gidersen 1 ayda 69u gorursun gibi.
Dun verdim :)) dun cok kosturdum ya 8 km yapmisim telefonuma gore. Bi de aksam 6dan sonra yemedim.
Kesin bir anda duser ya. Bu hafta cok az gittigi icin haftaya 1 kilo verirsin bence
Akşamları yemicem. Hergun yuruyecem. ayyhh çok zor bu işlerAcaba protein ağırlıklı mi beslensen bu hafta canım
Hayır. Geçen haftalarda verdiğim zamanlar yürüyordum bide galiba akşamları yemiyordum. Hatırlamaya çalışıyorum ne yaptım nasıl verdim diye.yürüyüş yapabiliyormusun canım.
Eline sağlık canım afiyet olsun. Bende yardımcı kadın geldi temizlik var. Kahve icecem birazdannapıyorsunuz kızlar.koltuğumu sildim kahvemi yaptım geldim.kalkın sizde yapın karşılıklı içelim.niyetli olmayanlar için söylüyorum tabi
akşamı hafif geçir kuzucuğu al akşam serinliğinde yürüyüşe çık.bak nasıl gidiyor o kilolarHayır. Geçen haftalarda verdiğim zamanlar yürüyordum bide galiba akşamları yemiyordum. Hatırlamaya çalışıyorum ne yaptım nasıl verdim diye.
Tatile gitmeyecek olsam 59.9 derdim ama tatilde kilo alirim kesin. Ama yine de 59.9 diyorumkızlar temmuz 2 sine herkesin hedefi vardı uutmayalımbenim hedef 70sizin hedefler kaçtı
evet grubun tek eksiği sporKiz kardesimle konustum simdi. Tatilden dondugumde yuruyuse baslicaz birlikte. Temmuzun ortasinda tatile gidecek o, o gidene kadar haftada 4 ya da 5 gun yurumeye karar verdik. Diyeti bozsam da yuruyus yapinca haftada 3 kilo almam en azindan simdiki gibi. Bu kadar kisa surede bu kadar cok kilo alinca diyete donmek ve toparlamak zor oluyor. Spor sart.
Aynen. Bir sekilde spor yapip kas kutlemizi artirmamiz gerek. Ne kadar cok kasimiz olursa o kadar cok kalori yakiyor vucut. Su an 1500-1600 kalori uzerine ciksak kilo aliriz ama kas kutlemiz fazla olursa 2000 kalori tuketsek bile kilomuz sabit kalacak.evet grubun tek eksiği spor
ben genelde akşamları yemeyerek kilo vermiştim bi dönem şimdi yine onu yapamaya çalışıyorum dün yemedim vala aç yattım gece rüyamda açık büfe gördüm bugünde misafir var menemen iki kaşık alırım iki çatalda patates kızartmasıHayır. Geçen haftalarda verdiğim zamanlar yürüyordum bide galiba akşamları yemiyordum. Hatırlamaya çalışıyorum ne yaptım nasıl verdim diye.
54,50 hedefimkızlar temmuz 2 sine herkesin hedefi vardı uutmayalımbenim hedef 70sizin hedefler kaçtı