- 25 Haziran 2017
- 42
- 98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki alt tarafı yemek kısabiliriz ve başarabiliriz bayrama istdigmizz kiyafetle gircem biz kimizzzzz bizz zayıflama grubuyuzzzzzzne istiyoruzzzzzz zayıflamakkkkkbaya kaynatmışsınız.bende bu iki gündür şaşıyorum ailenin içindekiler bile zayıfladığını çekemiyor insanın.şok oluyorumyengemin gözü tahammul etmiyor rsmen beni görmeye. yürümmeye halim yoktu ama onları öyle görünce çıktım banda 45 dk yürüdüm.ksrdeşim sizde dikkat edin sizde yapın izde zayıflayın.arkamdan konuşuyolar ayyy nasıl zayıflamış diyolar duyuyorum.sonra ben giriyorum odaya değişik tavırlar sergiliyolar.lan inat değilmi manken gibi olmassam bende asya değilim
Allah onları bildiği gibi yapsın zayifla kız çatlasinlar ohhbaya kaynatmışsınız.bende bu iki gündür şaşıyorum ailenin içindekiler bile zayıfladığını çekemiyor insanın.şok oluyorumyengemin gözü tahammul etmiyor rsmen beni görmeye. yürümmeye halim yoktu ama onları öyle görünce çıktım banda 45 dk yürüdüm.ksrdeşim sizde dikkat edin sizde yapın izde zayıflayın.arkamdan konuşuyolar ayyy nasıl zayıflamış diyolar duyuyorum.sonra ben giriyorum odaya değişik tavırlar sergiliyolar.lan inat değilmi manken gibi olmassam bende asya değilim
Çok güzel :)öğlen 1 kase mercimek çorbası 1 kase yogurt 2 dilim karpuz sade türk kahvesi..spor olarak leslie 3 mil ve maria winsor 19 dk. plates
İnşallah canımRmazandan sonrq sinavlarda bitince insallah gelirsin
Evet toparladın sonradan. Yeme artık biseyAksam yemegi zeytinyagli salata. Artik sutlu kahve disinda bir sey yiyip icmem umarim. Sabah gozum dondu nutellaya daldim kasikla ama gunun geri kalaninda toparladim gibi.
ivit ivittttabiki alt tarafı yemek kısabiliriz ve başarabiliriz bayrama istdigmizz kiyafetle gircem biz kimizzzzz bizz zayıflama grubuyuzzzzzzne istiyoruzzzzzz zayıflamakkkkk
Belki gorursun. Bu kadar gun sabit kaldiysan bir anda buyuk bir eksi gorursun. Yarin olmasa bile obur gun olur illa ki.Öğlen kahvaltı yapmıştım şimdi de 3 YK kadar tahinli nohut ezmesi ve turşu yedim. Bişey yemicem başka. yarına keşke 61,9 u görebilseydim. Sabit kaldım ya la
olacak Allahın izniyleçatlicaklaarrtabiki alt tarafı yemek kısabiliriz ve başarabiliriz bayrama istdigmizz kiyafetle gircem biz kimizzzzz bizz zayıflama grubuyuzzzzzzne istiyoruzzzzzz zayıflamakkkkk
kızz ayy şok oldum ben el olsa neyse dicemçatlatmassam bende asya değilimkız varya içlerinden biri ben hamileyken kilo vermek için bir tarafını yırtıyordu ben nasıl destek oluyordum varya.hep psikolojik olarak desteklerdim.yazıklar olsun dedim3 ay sonra görüşecezAllah onları bildiği gibi yapsın zayifla kız çatlasinlar ohh
bulgur yemeğinden olabilir.pro yap hemen yarınÖğlen kahvaltı yapmıştım şimdi de 3 YK kadar tahinli nohut ezmesi ve turşu yedim. Bişey yemicem başka. yarına keşke 61,9 u görebilseydim. Sabit kaldım ya la
Ama bulgur yediğim gün başka bişey yemedim kaloriyi aşmadım yanibulgur yemeğinden olabilir.pro yap hemen yarın
Wassup girls bu aksam diyeti bozmadim. 10 gundur ilk defa bozmamis oldum sabah nutella yedim gerci ama aksam da yiyordum 10 gundur, bu aksam ilk defa bozmadim
şöle böle :) iyi hadi tebrikler devamını diliyoruz :)Wassup girls bu aksam diyeti bozmadim. 10 gundur ilk defa bozmamis oldum sabah nutella yedim gerci ama aksam da yiyordum 10 gundur, bu aksam ilk defa bozmadim