HEDEF: ** haftada 1 kilo **

baya kaynatmışsınız.bende bu iki gündür şaşıyorum ailenin içindekiler bile zayıfladığını çekemiyor insanın.şok oluyorum:işsiz:yengemin gözü tahammul etmiyor rsmen beni görmeye. yürümmeye halim yoktu ama onları öyle görünce çıktım banda 45 dk yürüdüm.ksrdeşim sizde dikkat edin sizde yapın izde zayıflayın.arkamdan konuşuyolar ayyy nasıl zayıflamış diyolar duyuyorum.sonra ben giriyorum odaya değişik tavırlar sergiliyolar.lan inat değilmi manken gibi olmassam bende asya değilim:KK34:
tabiki alt tarafı yemek kısabiliriz ve başarabiliriz bayrama istdigmizz kiyafetle gircem biz kimizzzzz bizz zayıflama grubuyuzzzzzz:eğlence:ne istiyoruzzzzzz zayıflamakkkkk:sampiyon:

baya kaynatmışsınız.bende bu iki gündür şaşıyorum ailenin içindekiler bile zayıfladığını çekemiyor insanın.şok oluyorum:işsiz:yengemin gözü tahammul etmiyor rsmen beni görmeye. yürümmeye halim yoktu ama onları öyle görünce çıktım banda 45 dk yürüdüm.ksrdeşim sizde dikkat edin sizde yapın izde zayıflayın.arkamdan konuşuyolar ayyy nasıl zayıflamış diyolar duyuyorum.sonra ben giriyorum odaya değişik tavırlar sergiliyolar.lan inat değilmi manken gibi olmassam bende asya değilim:KK34:
Allah onları bildiği gibi yapsın zayifla kız çatlasinlar ohh

Allah onları bildiği gibi yapsın zayifla kız çatlasinlar ohh
kızz ayy şok oldum ben el olsa neyse dicem:KK57:çatlatmassam bende asya değilim:KK28:kız varya içlerinden biri ben hamileyken kilo vermek için bir tarafını yırtıyordu ben nasıl destek oluyordum varya.hep psikolojik olarak desteklerdim.yazıklar olsun dedim:KK35:3 ay sonra görüşecez:KK3:

X