HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Onlara inat zayiflaman lazim tatlim bak gordunmu eger kilo vermek yerine alsaydin ahh canm vahh canm benm diyip yanindaymis gibi davranirlardi simdi sen boyle azimli ve guzel olunca herkesin guzu belli oluyir tam gaz devam canm

Gunaydin herkese. 62.7 ciktim. 2.3 kilo artidayim hala kahvalti 2 dilim cavdar ekmegi, ezine peyniri, 1 cay bardagi sut. Sutlu kahve iciyorum simdi.

Son düzenleme:
Onlara inat zayiflaman lazim tatlim bak gordunmu eger kilo vermek yerine alsaydin ahh canm vahh canm benm diyip yanindaymis gibi davranirlardi simdi sen boyle azimli ve guzel olunca herkesin guzu belli oluyir tam gaz devam canm
yengem öyle yaptı ki zaten çok haklısın.ay biz kilo aldık asyayla kocalarımız böyle seviyor deyip bide benim adımada konuşuyordu. dün böyle kaldı

sabah kahvaltı tost yine ve çay şekersiz bu iki hafta tost gitcek heralde acayip kaşar stoku var işyerinde bugun normalde ödül günümdü işyerinde öteledik yarın deniz kenarında kahvaltı ypacaz verdiğim 1 kg alırım kesin deniz kenarında acayıp iştahım açılıyor

kız yee bacı karbonhidrat almassan hiçbişey olmaz.diğerlerinden canın ne istiyorsa onu ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…