- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Bende bu sabah arti gordum insallah cumaya kadar duşerKilim sabit kaldı bu hafta. 61.9 u bile görsem yeterdi oysa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu sabah arti gordum insallah cumaya kadar duşerKilim sabit kaldı bu hafta. 61.9 u bile görsem yeterdi oysa
Aleykum selam canimslm kızlar
Rmazandan sonrq sinavlarda bitince insallah gelirsinKızlar selam kusura bakmayın ya hiç uğrayamıyorum
Sınav dönemi oruç derken uyku düzenim de alt üst mesajları da okuyamadım kusura bakmayın
Aha valla ben de yaptım :)norüyonuz kızlar?kahve mi aldım geldim kalkın sizde yapın karşılıklı içelim
Afiyet olsun arkadaşım kahve insanı kendine getiriyorAha valla ben de yaptım :)
Verirsin sen yapmadığın şey değil :)Selam kizlar. Havalar iyice isindi, terledim valla disarida. Simdi ofise geldim, klima sezonunu tamamen acmis bulunuyorum :)
Kahvalti 2 yumurtadan omlet, 2.5 dilim tam bugday ekmegi, 2 yemek kasigi labne, sutlu kahve.
Simdi de 10 tane yesil erik yedim. Kilom hala 63lerde, bugun ve yarin az yemeye calisicam. Tatile cikmama 5-6 gun kaldi, gidene kadar 1 kilo vereyim bari. Tatilde de elimden geldigince abartmamaya calisicam. Bir an once 55in altina dusup az da olsa ince gorunmeye baslasak cok iyi olacak
Boyun kaç ki o nasıl bir hedeftir yarabbiselam arkadaşlar aranıza bende katılabilirmiyim .mart ayında 58 kilo ile diyete başladım şuan 49.9 kg indim şükür ama daha vermem gereken 4 kilo var. açıkcası şuanda çok sıkılmış durumdayım sürekli diyet modundan bırakıp tekrar kilo almamak için size ihtiyacım var...
Uuu beybi :)Aksamustu 1 dilim tam bugday ekmek, biraz beyaz peynir, domates, salatalik. Sutlu kahve ve 1 paket eti form karisik meyveli. Aksam yemegi 2 tabak bezelyeli havuclu pirinc pilavi, 1 buyuk kase cacik. Manyak gibi yemisim yazinca anladim
Come onnnn the god napmasın seniSimdi de sutlu kahve ve 1 paket sutlu cikolata. Kare olan buyuk paketlerden