Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun ne renk yaptın?Kızlar akşam 2 minik dolma 2 kepçe çorba kucuk kase kiraz. Sacimi boyadım oyalandim çok acıktım
Yine sarı yaptımAfiyet olsun ne renk yaptın?
Boyun ve yasin kac daha ne kadar vermeyi dusunuyin ki zaten zayifsin cok sasiriyom bu kadar zayif insanlarin dahada zayiflama cabasina tabiki herkesin kendi izgur iradesi canm. Benim kendimce fikrim tabiselam arkadaşlar aranıza bende katılabilirmiyim .mart ayında 58 kilo ile diyete başladım şuan 49.9 kg indim şükür ama daha vermem gereken 4 kilo var. açıkcası şuanda çok sıkılmış durumdayım sürekli diyet modundan bırakıp tekrar kilo almamak için size ihtiyacım var...
Iyi akşamlar kızlar bi suredir yazamadim ne cok kaynatmıssiniz okuya okuya geleyim dedim ancak bu gün bitirebildim epeydir keyfim yoktu kızlar ozel hayatımda sağligımda işimde yolunda gitmeyen seyler var canım hiçbir şey yapmak istemiyo ne diyet ne spor kendime gelmek icin zorluyorum kendimi reglim de yaklaştı alınganlığım duygusallığımda hat safhada
Neoldu canm nie boyle uzgun ve sikintilisinIyi akşamlar kızlar bi suredir yazamadim ne cok kaynatmıssiniz okuya okuya geleyim dedim ancak bu gün bitirebildim epeydir keyfim yoktu kızlar ozel hayatımda sağligımda işimde yolunda gitmeyen seyler var canım hiçbir şey yapmak istemiyo ne diyet ne spor kendime gelmek icin zorluyorum kendimi reglim de yaklaştı alınganlığım duygusallığımda hat safhada
TebrklerTünaydın, ben de kızımdan kalanlarla çöplendim sabah, 2-3 dilim kaşar, 1 tk kadar tahin pekmez, 1 dilim ekmek yemiş miyim emin olamadım, 1/3 yumurta ve şekersiz kahve.
Dünkü boşluk iyi geldi, -1.1 kg.
neresi cnm bizdede öyle ankaradaBizim buralarda yagmurlar hala durmadigi için sicaklari daha goremedik malesef
Hoşgeldin daha ne vericen ucucanmi kız:) boy kackiselam arkadaşlar aranıza bende katılabilirmiyim .mart ayında 58 kilo ile diyete başladım şuan 49.9 kg indim şükür ama daha vermem gereken 4 kilo var. açıkcası şuanda çok sıkılmış durumdayım sürekli diyet modundan bırakıp tekrar kilo almamak için size ihtiyacım var...
Bende kızıl yapicam bayramaYine sarı yaptım
Herşey geçer merak etme sağlık olsun gerisi boş cnmIyi akşamlar kızlar bi suredir yazamadim ne cok kaynatmıssiniz okuya okuya geleyim dedim ancak bu gün bitirebildim epeydir keyfim yoktu kızlar ozel hayatımda sağligımda işimde yolunda gitmeyen seyler var canım hiçbir şey yapmak istemiyo ne diyet ne spor kendime gelmek icin zorluyorum kendimi reglim de yaklaştı alınganlığım duygusallığımda hat safhada
Kıskandın mi kuzum :))Boyun ve yasin kac daha ne kadar vermeyi dusunuyin ki zaten zayifsin cok sasiriyom bu kadar zayif insanlarin dahada zayiflama cabasina tabiki herkesin kendi izgur iradesi canm. Benim kendimce fikrim tabi
Kizlar ben iyice sapittim. Gece yediklerimi yazayim. 1 kiloya yakin dondurma, 1 kutu carte dorun hepsini yedim, birazcik kopegime verdim sadece. 1 buyuk kase aycekirdegi. 1 konserve bezelye. Pilava birkac kasik bezelye atmistim, konversenin geri kalaninin hepsini yedim. Moralim sifir. Yarin yeniden diyete baslamayi denicem. Gecen pazardan beri felaket bir sekilde yiyorum.