HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Yay :) senin ?
Daha dur, ufaklık büyüdükçe kalmayan vakti göreceksin :))))))
Bana hep böyle derlerdi , gerçi ben hep tam zamanlı anne oldum, ama zamanla başka şeylere, kendine ve eve de zaman ayırmak gerektiğini görüyor insan :/
Akrep :) Biliyorum bunlar iyi zamanlarım :silah::KK70: ben de vakit ayırmak istiyorum özellikle eşime ama asla eskisi gibi olmuyor. Hayırlısı :)

Bugunku menumu yazayim. Sabah 1 paket eti form limon lifli ve sutlu filtre kahve. Oglene dogru 1.5 simit, yarim pogaca, yarim acma, bol labne, domates, 2-3 pastirma, zero. Aksama dogru sutlu filtre kahve, 1 paket aycekirdegi (tadimin 2 liralik boyundan). Is icin kamera goruntuleri izlerken citledim :)) eve yeni geldim, dus aldim kahve iciyorum. 2 saat icinde disari cikicam, 30-40 dakika yuruyus yapmam gerekecek, isle alakali bir durum icin bir semtte biraz dolanicam etrafi incelemek amaciyla. Su an karnim tok, gec saatte bir seyler yemezsem cok iyi olacak.

Eline sağlık canım. Ben pek fırsat bulamıyorum artık bebekten. ona yemek hazırlıyorum yediriyorum oynat falan derken gün bitiyor
Off kız valla kendimi robot gibi hissediyorum. Ben yapıyorum oğlan dağıtıyor. Bitirdim bugün artık sadece supur sil isim olur

Bugunku menumu yazayim. Sabah 1 paket eti form limon lifli ve sutlu filtre kahve. Oglene dogru 1.5 simit, yarim pogaca, yarim acma, bol labne, domates, 2-3 pastirma, zero. Aksama dogru sutlu filtre kahve, 1 paket aycekirdegi (tadimin 2 liralik boyundan). Is icin kamera goruntuleri izlerken citledim :)) eve yeni geldim, dus aldim kahve iciyorum. 2 saat icinde disari cikicam, 30-40 dakika yuruyus yapmam gerekecek, isle alakali bir durum icin bir semtte biraz dolanicam etrafi incelemek amaciyla. Su an karnim tok, gec saatte bir seyler yemezsem cok iyi olacak.

Karbonhidrata abanmışsın bolca :-/

Ben bir turlu diyete baslayamadim kizlar. 1 haftadir her sabah bugun baslicam diyorum ama olmuyor. Tatilden sonra baslicam sanirim. Kendime biraz izin vermeye karar verdim. Yediklerimi yazip kilo bildirimi yapmaya devam edicem ama diyeti biraktim simdilik
Sikilmis sindir biraz toparlan hem kafa olarakta geri gelirsin canm

Karbonhidrata abanmışsın bolca :-/

Aynen oyle oldu. Bir hafta cok sıkı diyet yapinca gozum dondu 1 haftadir yiyip duruyorum 3.5 kg arti gordum 1 haftada :))

Sikilmis sindir biraz toparlan hem kafa olarakta geri gelirsin canm
Aynen canim. Ipin ucunu iyice kacirmamak icin de devam edicem buraya yazmaya ve bildirim yapmaya

Burdayim ama çok rahatsizim bugun orucluydum da zaten o yuzden menu yazmadim tam tempo kursa devam son beş gun kaldi bayrama yetistirmeye calişiyoz ama rahatsizdim uyudum ondan bakamadim canm

Gecmis olsun canim

Aynen oyle oldu. Bir hafta cok sıkı diyet yapinca gozum dondu 1 haftadir yiyip duruyorum 3.5 kg arti gordum 1 haftada :))

Aynen canim. Ipin ucunu iyice kacirmamak icin de devam edicem buraya yazmaya ve bildirim yapmaya

Gecmis olsun canim
Cok tesekkurler canm

çok zor bi burç allah yardimcin olsun:)) benim kızım da akrep burcu olacaktı teraziyle kurtardık:)) şaka bi yana çok karakterli bir burç kendimin diye söylemiyorum :)

Amanınnn sana da bol bol sabır diliyorum, benim eşim terazi , aynı mıdır kadını da bilmem ama .. iyidir hoştur ama çok gıcık yönleri de yok desem yalan olur. Nasıl teraziyse çok dengesiz :)
Dik kafalı olacak kızım belli zaten, olsun varsın. Dünyada baş eğenler hep kaybediyor, merhameti de ben öğretirim ona.

X