- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
3.4 artidayim aslinda, 60.4 idim en son. Yuvarlayip 4 dedimÇok rahat verirsin bence. Sen 3 kilo artıda değil mıydın?
Ben daha once denemistim ama hic bir etki gormemistim belki o zaman dikkat etmedim ama tuvalet olayi bende hic olmadi ama demekki sende fayda ediyor[/QUOTE
Slm kızlar ne o fayda eden
Tavuk kilo aldirmiyor sofrada cok guzel seyler oluyor bende onlardan yemiyorum buraza yazmiyom o yuzden en hafifiyle karnimi doyiriyim bari diyom ve protein oluncaNe tavuk yedin yav :))
Gidaklicak kiz yakindaben tavugu bi tek viyana snitzel olarak sevdigim icin pek yemiyorum diyet yaparken. Benim surekli gittigim bi restoran var icine kasar ve istege gore pastirma da koyuyor, cok guzel oluyor tavuk snitzel ama cok kalorili oluyor
Gidaklicak kiz yakindaben tavugu bi tek viyana snitzel olarak sevdigim icin pek yemiyorum diyet yaparken. Benim surekli gittigim bi restoran var icine kasar ve istege gore pastirma da koyuyor, cok guzel oluyor tavuk snitzel ama cok kalorili oluyor
Anladım cnm yeşil çay yapiyosun 1 lt kadar içine bi madensuyu bi limon sıkıyorum gün boyu iç ödem atıcıDetoks odem atmak icin yaptiği karisimli sudan bahsetyi arkas ondan konuşmustukglstn99 canm
Evet canım iyi bir seçim. İradelisin maşallahTavuk kilo aldirmiyor sofrada cok guzel seyler oluyor bende onlardan yemiyorum buraza yazmiyom o yuzden en hafifiyle karnimi doyiriyim bari diyom ve protein olunca
Bakayım canım sagolOruç tutanlara hayırlı sahurlar bu arada google play den kadının ajandası diye bi uyguluma indirdim tesadüfen çok güzel şeyler var bi bakmanızı tavsiye ederim herkese uygun diyet spor ve diyetle ilgili tüm bigiler mevcut
Denerim canmAnladım cnm yeşil çay yapiyosun 1 lt kadar içine bi madensuyu bi limon sıkıyorum gün boyu iç ödem atıcı
76.500 canımGecen hafta kacti canm
kakaovanilya canim aksam ruyamda seni gordum :)) ben ve liliyaa yi evine davet etmistin oturma salonu gibi bir yerde shbet ediyoduk ama yuzunu gormedim gecen attigin tarzda giyinmistin ama hep yandan ve arkadan seni gordum