HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Aksam yemegi 2-3 kk ezine peyniri, 5-6 cherry domates. 2 tane yumurta hasladim, soguyunca yicem. 1 litre su. Yarim litre daha icerim yatana kadar. Kardesimle benim evin yakinindaki sahile gidicez birkac saat sonra. Misircilar gorunmeye basladi bebek sahilinde, istanbullu varsa aramizda bilir :) 1 tane misir yemeyi dusunuyorum aksam

Gecmis olsun canim. Sakinan goze cop batar derler. Cok da koruma bence. Ben ve kardeslerim kucukken doktorumuz anneme hep sıkı giydirmeyin, cok uzerlerine dusmeyin dermis. Kopegimiz vardi mesela, kopekle beraber uyusunlar, birakin bahcede parkta surunup oynasinlar, ne kadar erken yasta ne kadar cok bakteriyle temas ederlerse bagisiklik o kadar guclu olur demis. Annem bize ne kazak giydirirmis ne de oyle kat kat sapka atki falan takarmis. Bebekligimizden beri hepimiz iki uc yilda bir falan hafif hastalanir hemen iyilesiriz.
Ne güzel bi doktormuş o

Aksam yemegi 2-3 kk ezine peyniri, 5-6 cherry domates. 2 tane yumurta hasladim, soguyunca yicem. 1 litre su. Yarim litre daha icerim yatana kadar. Kardesimle benim evin yakinindaki sahile gidicez birkac saat sonra. Misircilar gorunmeye basladi bebek sahilinde, istanbullu varsa aramizda bilir :) 1 tane misir yemeyi dusunuyorum aksam
mısır çıktı evet afiyet olsun simdiden

Afiyet olsun guzel olur biraz gezersin istanbullu degilim ama bir kac kere geldim istanbula

Sen de az yemeye baslamis gibisin canim. Halley olmamis tabii ama yine de az geldi bana, menulerin kabarik oluyodu senin :confused:
Bu reglimde cok faxla tatli sekerli cikolata tarzi seyler istedi canm ve durduramadim kendimi onlar olmasa belki guzel kilo da vermistim normlade reglde bu kadar faxla olmam ama neden hilmiyom belki diyet yapmiycam kafasi ve rahatligida olmus olabilir cikim bir belki bu isteklerde biter ki bitmesede ceza olrak yemiycem

Selam kizlar. Simdi geldim eve. 40-45 dk hafif tempo yuruduk sahilde. 1 tane haslanmis misir yedim donuste. Simdi sutlu kahve iciyorum. Kilom hala ayni cumayla. Bugun diyeti bozmadim ama yine de biraz fazla kalori aldim. Kararliyim yarin ac gezmeye baslicam :confused: 10 gun icinde 4 kilo artimdan en az 2 kiloyu vericem umarim :KK51:

Selam kizlar. Simdi geldim eve. 40-45 dk hafif tempo yuruduk sahilde. 1 tane haslanmis misir yedim donuste. Simdi sutlu kahve iciyorum. Kilom hala ayni cumayla. Bugun diyeti bozmadim ama yine de biraz fazla kalori aldim. Kararliyim yarin ac gezmeye baslicam :confused: 10 gun icinde 4 kilo artimdan en az 2 kiloyu vericem umarim :KK51:
Çok rahat verirsin bence. Sen 3 kilo artıda değil mıydın?

Gidaklicak kiz yakinda :KK48::confused: ben tavugu bi tek viyana snitzel olarak sevdigim icin pek yemiyorum diyet yaparken. Benim surekli gittigim bi restoran var icine kasar ve istege gore pastirma da koyuyor, cok guzel oluyor tavuk snitzel ama cok kalorili oluyor
Aslında tam diyet yiyeceği. Tok tutuyor. Tavuk salata veya çorbası. Snitzel pek uygun değil evet

X