evet yaa 2 gündür savaş veriyorum kendimleReglden dir canm bende oyleydim ve hala oyleyim sanirim bazen regl donemi tatli veya açlik krizi oluyor
Ben de bugün regl oldum. regl kardeşliği
Şimdi nasıl iyi mi?merhaba kızlar sabah paşayı hastaneye götürdüm gece kulağı ağrıyordu ağladı hep.hastaneye yürüyerek gidip geldim 1 saat yürüdüm.paşayı koydum arabasınakahvaltı 1 haş yumurta peynir zeytin çay
Ben de ya bide sıcaklarda hiç cekilmiyorhepimiz şiştik yani. karnım davul gibi
uyuyor.ilaçlarını verdim.hastanede iğnede vurdular.boğazını ben bile gördüm yavrum nasıl olmuş.o kadar koruyorum yinede sık hastalanıyorŞimdi nasıl iyi mi?
hemde hiççBen de ya bide sıcaklarda hiç cekilmiyor
Valla cok soguk ayaklarim usuyor yeminle şuan yine yagmir yagiyorHala soğuk mu? Burası bir sıcak ki sorma mahvoldum
Gecmis olsun canim allah sifa versinmerhaba kızlar sabah paşayı hastaneye götürdüm gece kulağı ağrıyordu ağladı hep.hastaneye yürüyerek gidip geldim 1 saat yürüdüm.paşayı koydum arabasınakahvaltı 1 haş yumurta peynir zeytin çay
uyuyor.ilaçlarını verdim.hastanede iğnede vurdular.boğazını ben bile gördüm yavrum nasıl olmuş.o kadar koruyorum yinede sık hastalanıyor
Geçmiş olsun sakınınca hep hasta çocuklar sokaga sal sahip cikma vala saglamlar biz dayanamayızuyuyor.ilaçlarını verdim.hastanede iğnede vurdular.boğazını ben bile gördüm yavrum nasıl olmuş.o kadar koruyorum yinede sık hastalanıyor
Söylediklerini dikkat e alicam canımGecmis olsun canim. Sakinan goze cop batar derler. Cok da koruma bence. Ben ve kardeslerim kucukken doktorumuz anneme hep sıkı giydirmeyin, cok uzerlerine dusmeyin dermis. Kopegimiz vardi mesela, kopekle beraber uyusunlar, birakin bahcede parkta surunup oynasinlar, ne kadar erken yasta ne kadar cok bakteriyle temas ederlerse bagisiklik o kadar guclu olur demis. Annem bize ne kazak giydirirmis ne de oyle kat kat sapka atki falan takarmis. Bebekligimizden beri hepimiz iki uc yilda bir falan hafif hastalanir hemen iyilesiriz.
Ise yariyormu bariDetoks cayi yaptim onu demlendirip iccem simdi 10 dal maydonoz ceviz büyükliginde taze zencefil yarim yesil elma yarim limon karanfil ve tarcin cayi iccem
3 muuu uuu nasil yedin ben hemen sikilirim faxlasindan3 tane salatalik yedim. Sutlu kahve iciyorum.