Canım biz bunu denedik çok zor oluyor komşumuz yapalım dedi birlikte en son gün yumurta vardı kusacaktım resmen 5 günde 3 kilo verip bir günde geri alıyorsun 5 gün bu kadar eziyet çekeceksen 6 gün isveç diyeti yap daha güzel sonuçlar alıyorsunKizlar vucuda şoyle bir şok diyeti yapsaniz bakalim nasil olcak ben razandan sonra denemyi dusunuyorum oruc olmayan arkadaslar yapabilir bir hafta boyunca bir gun ne yediyden inla besleniyon mesala pzrtesi sabahtan aksama sadece yumurta Sali: salata çarsamba; patetes persembe :yogurt cuma; tavuk ve bol su ve detoks icecekler tabi aksama kadar bunlardan faxla yemek degil bir hafata da vucut denge saglamaya calisip metobolizmayi calistirir
12sinde canımBaşarılar canım ne zaman bitiyor ki
akşama pro yapşimdi türk kahvesi ve çikilata keyfi akşama sade 2 köfte 3 ymk kasıgı acılı ezme yicem patates ve pilav var ama yimim inş akşama
ben aciyip yoğunum ya,,kızlar nörüyonuz
Ödemmiş demek gerçekten iyi bari :)günaydın kızlar bahanem olcak ama bugun reglin donu geçen hafta kilom 58,80 bu sabah 58,60 çıktım gerçek kilomu pazartesi ortaya çıkar diyorum vücudum şiş hala diyorum regl bahaneme sığınıyorumevet öyleymişim yazımı buldum cumadan pazartesine 600 grm gitmiş
Olur bakarim :)Hadi ya :)) foto silinmiyo diye kafami kesmistim orda ama profilime koyup kaldirayim, bi dahaki sefere tam gor bari
Iyi bari deneyip sonuç alan varken en iyisi ben de denemiyimCanım biz bunu denedik çok zor oluyor komşumuz yapalım dedi birlikte en son gün yumurta vardı kusacaktım resmen 5 günde 3 kilo verip bir günde geri alıyorsun 5 gün bu kadar eziyet çekeceksen 6 gün isveç diyeti yap daha güzel sonuçlar alıyorsun
Guzel kapamissin canmDün akşam da 2 lahmacun yeşillik ve ayran la kapadim kızlar.
Patates yeme fazla digerlerine de dikkat et tammdirşimdi türk kahvesi ve çikilata keyfi akşama sade 2 köfte 3 ymk kasıgı acılı ezme yicem patates ve pilav var ama yimim inş akşama
işin gücün bittiği yokben aciyip yoğunum ya,,bu arada sabah tartıldım 58 kg çıktım cuma 58,60 dum sanırım öle yazdım ödem gitti heralde akşam yine ödem çayı yapcam