Aslinda biliyormusun ben degil aci yiyebilme aciyi dilime suremezdim acili cisp bile yiyemezdim taki son 4 sendir herkes aciyi yerken ben cok uzak durunca biraz biraz alisim derken simdi herkesten cokkk yiyorumBen de acıyı çok severim mmmm :)
Slm kızlar bende öyle cnm ramaza tüm düzenimi bozdu inşallah bayramdan sonra toparlarizRamazandan ince gobegim baya gitmisti suan tekrar çik.is cok sinirliyim kendime spor egzersizde yapamiyom reglden dolayi
Bence gayet iyi görünüyorsun yani fıstık gibisin bozma moraliniGunaydin kizlar. Kahvalti sutlu kahve ve 1 tane tadim yer fistikli bar. Dun kopegi parka goturdum arkadasla, bi foto cektireyim dedim ne durumdayim goreyim diye, 3 kilo arti olunca baldirlarim aninda sismis cok moralim bozuldu. Bugun yeniden basladim bakalim kac gunde kurtulabilicem 3 kilo artimdan. Eki Görüntüle 2153197
Ben başlamıştım gaza getirme işine ama kimse oralı olmadi napimEvet canim sanirim ilk gunlerde odugu gibi biraz daha siki sarilip ve birbirimize destek olup vermek icin tekrar gaza gelmemiz lazim
Inşallah cnmbende 5 kilo olarak koyuyorum hedefi yoksa istediğim kiloyu girmeye kalksam ooooooama iyi bir tarafı da başta 23 kilo vardı hedefe şimdi 16 inşalah herkes istediği kiloya ulaşır
SuperrBugun 12bin adim atmışım 359 kalori yaziyo beyaz çay aldim ilave işyerinde içmeye te simdi maydonoz cayi yapcam
Aşk olsun nasil kimse orali olmadi zaman uygun degildi malesefBen başlamıştım gaza getirme işine ama kimse oralı olmadi napim
Hic sikma canini canm cok sukur hayirli mubarek ramazan ayindayiz bu sene de gorduk yaa hayirli ayi hic onemli degil diyet., hayirlisiyla bitsin baslariz hep beraberBen ramazandan dolayı pek giremiyorum çünkü spor yapmıyorum diyet hak getire ondan motivasyon sıfır sadece sabahları isd gitmeden birkaç egzersiz yapıyorum acılayım diye hepsi o.iftara oğlum oruç tutuyo diye istediğini yapıyorum kendime ayrıca yapmaya üşeniyorum zaten işten yorgun geliyorum bide oruç olunca hiç halim kalmıyor bayram sonrası inşallah toparlarım diyip kendimi avutuyorum
Ewet bi tek sen ilgilendinAşk olsun nasil kimse orali olmadi zaman uygun degildi malesef
Aynen cnm inşallahHic sikma canini canm cok sukur hayirli mubarek ramazan ayindayiz bu sene de gorduk yaa hayirli ayi hic onemli degil diyet., hayirlisiyla bitsin baslariz hep beraber
Gunaydin canimGunaydin canlarr
Hala soğuk mu? Burası bir sıcak ki sorma mahvoldumBurasi bugun cok soguk ruzgar var boyle deniz kenari eser yaa soguk soguk oyle valla ama soguk aksamdan beri felaket yagmur yagdi bir ara gok yarildi sandim oo derece teli kapayip yattim bakamadim telefona
Zararın neresinden dönersen kardır. de haydi.Tam bugday ekmegiyle beyaz peynirli domatesli sandvic yedim. 1 tane krep ve cok az recel bir de. Fazla oldu kahvalti. 1 hafta yiyip durunca diyete donmek cok zor geliyo1 haftadan kisa bir surede 4 kilo aldim resmen, yarisi odemdir ama hemen diyete donmezsem odem bile olsa zor vericem. 60 kiloya donmem 2 haftayi bulacak gibi gorunuyor.