HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Kizlar aksama bise yemeden gecirdim basim agriyo ilac ictim dedim midem bulandi zaten cok kalabalikti davet 200 kişi rahatti okul bahcesinde oldu gecistirdim ama bi magnolia evde geldim yedim vala kase oglen iki ymk kaşığı dondurmam vardi yine dondurma aldik bi yarim kasrde cekirdek citlattim te

Ben de acıyı çok severim mmmm :)
Aslinda biliyormusun ben degil aci yiyebilme aciyi dilime suremezdim acili cisp bile yiyemezdim taki son 4 sendir herkes aciyi yerken ben cok uzak durunca biraz biraz alisim derken simdi herkesten cokkk yiyorum

Bence gayet iyi görünüyorsun yani fıstık gibisin bozma moralini

Ben ramazandan dolayı pek giremiyorum çünkü spor yapmıyorum diyet hak getire ondan motivasyon sıfır sadece sabahları isd gitmeden birkaç egzersiz yapıyorum acılayım diye hepsi o.iftara oğlum oruç tutuyo diye istediğini yapıyorum kendime ayrıca yapmaya üşeniyorum zaten işten yorgun geliyorum bide oruç olunca hiç halim kalmıyor bayram sonrası inşallah toparlarım diyip kendimi avutuyorum

Hic sikma canini canm cok sukur hayirli mubarek ramazan ayindayiz bu sene de gorduk yaa hayirli ayi hic onemli degil diyet., hayirlisiyla bitsin baslariz hep beraber

Burasi bugun cok soguk ruzgar var boyle deniz kenari eser yaa soguk soguk oyle valla ama soguk aksamdan beri felaket yagmur yagdi bir ara gok yarildi sandim oo derece teli kapayip yattim bakamadim telefona

Tam bugday ekmegiyle beyaz peynirli domatesli sandvic yedim. 1 tane krep ve cok az recel bir de. Fazla oldu kahvalti. 1 hafta yiyip durunca diyete donmek cok zor geliyo 1 haftadan kisa bir surede 4 kilo aldim resmen, yarisi odemdir ama hemen diyete donmezsem odem bile olsa zor vericem. 60 kiloya donmem 2 haftayi bulacak gibi gorunuyor.

Zararın neresinden dönersen kardır. de haydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…