HEDEF: ** haftada 1 kilo **

merhaba kızlar sabah paşayı hastaneye götürdüm gece kulağı ağrıyordu ağladı hep.hastaneye yürüyerek gidip geldim 1 saat yürüdüm.paşayı koydum arabasına:anne:kahvaltı 1 haş yumurta peynir zeytin çay

merhaba kızlar sabah paşayı hastaneye götürdüm gece kulağı ağrıyordu ağladı hep.hastaneye yürüyerek gidip geldim 1 saat yürüdüm.paşayı koydum arabasına:anne:kahvaltı 1 haş yumurta peynir zeytin çay
Gecmis olsun canim allah sifa versin

uyuyor.ilaçlarını verdim.hastanede iğnede vurdular.boğazını ben bile gördüm yavrum nasıl olmuş.o kadar koruyorum yinede sık hastalanıyor:KK51:

Gecmis olsun canim. Sakinan goze cop batar derler. Cok da koruma bence. Ben ve kardeslerim kucukken doktorumuz anneme hep sıkı giydirmeyin, cok uzerlerine dusmeyin dermis. Kopegimiz vardi mesela, kopekle beraber uyusunlar, birakin bahcede parkta surunup oynasinlar, ne kadar erken yasta ne kadar cok bakteriyle temas ederlerse bagisiklik o kadar guclu olur demis. Annem bize ne kazak giydirirmis ne de oyle kat kat sapka atki falan takarmis. Bebekligimizden beri hepimiz iki uc yilda bir falan hafif hastalanir hemen iyilesiriz.

Tünaydın kizlar vala sabah esimle yürüyüş ordan gezme derken sabah sabah 8100 adim atmisim 260 kalori yaktim eve geldik yumurta bi isirik tost aldim yürürken parkta te molada sütlü nescf iki negreobandım . eve geldim yemek yaptim firina kofte patates vermistm kizartmadan köfteyi iki kofte iki patates yidim bi sogan bir ymk kasigi tepeleme tavuklu pilav yagsiz ezme koydum yanına bi tatli kasigi ranch sos vardi aksama yine ayni olur iki kofte iki dilim patates 1 ymk kasigi pilav ve ezme

Gecmis olsun canim. Sakinan goze cop batar derler. Cok da koruma bence. Ben ve kardeslerim kucukken doktorumuz anneme hep sıkı giydirmeyin, cok uzerlerine dusmeyin dermis. Kopegimiz vardi mesela, kopekle beraber uyusunlar, birakin bahcede parkta surunup oynasinlar, ne kadar erken yasta ne kadar cok bakteriyle temas ederlerse bagisiklik o kadar guclu olur demis. Annem bize ne kazak giydirirmis ne de oyle kat kat sapka atki falan takarmis. Bebekligimizden beri hepimiz iki uc yilda bir falan hafif hastalanir hemen iyilesiriz.
Söylediklerini dikkat e alicam canım

X