Başarılar canım ne zaman bitiyor kiSelam kızlaaar ben sınav dolayısı ile kaç gündür yokumbugün tartı bildirimi yapacağım inşallah yediklerimi de akşam toplu atarım
Hala bitmedi sınavlarım bana dua edin
Nasılsınız neler yaptınız yapıyorsunuz
Oruç nasıl gidiyor hayat nasıl gidiyor :)
İşte o diyet yapmicam kafasından oluyor bu. Nasıl olsa ramazan, yiyim bari diyosun. Ye ama yine ölçülü ye. Ekmek yeme. Ekmek daha çok acıktırır. Çünkü kan şekerini aniden yükseliyormuş.Kahvalti: 1 yumurta sahanda
3 tb ekmek
1 cay 1 hurma
4 yesil zeytin
yarim domates yarim salatalik
3 dilim peynir
1 tk nutellla
Oglen tavuk gigsu bir parca hafif yağda kizartma
1 bardak ayran
Bir avuc kadar pide
Kizlar nelor beni dursurun bu aralar cokkk ekmek tuketiyombana suan hersey mustahak ramazanda diyet yapmiycam moral motivasyon bozulmasin die dedim ama kendimi baya saldim herseyden yer oldum vee diyeti unutuyorum
İyi yaptın foto at bekliyoruz :)Evden cikiyorum simdi kizlar. Alisveriste acikirim belki diye 1 tane yumurta yedim simdi.
evet.şuan 76 küsür şu halimle daha fark belli olurdu da yükleyemedim.daha sonra atarım yine resim.Gördüm canım. elbiseli haline az kalmış sahildeki halinle de bariz fark var.
unutmayın hedefleri ara ara hatırlatıcam benHedef 62 insallah
bende şuan öyleyim.regl den sonra gecer oEvet canim değilim ama cok şis hissediyom kendimi resmen beş aylik hamile kadin gibi kendimi gobekli ve sis hissediyom napcam bakalim reglden cikinca
evet şu andan itibaren resetle kendini.bak nasıl gidiyor kılolarCok digru canim kararli olmak diyetin bir aşamasi resmen
bakalım inşallah2 ayda verirsin sen 10 kiloyu. 69a bi dussen motivasyonun cok artar zaten ve gerisi gelir. 1.5 ayda 69lari gorursun bu hizla gidersen
bende 5 kilo olarak koyuyorum hedefi yoksa istediğim kiloyu girmeye kalksam ooooooBenim ilk hedef 58. 4 kilo var 1 ayda versem. Sonra 55 sonra da 52.
Evet oldu. Kızıma yemek yedirdimkızlar ben bir süre siteye giremedim yaa.sizde de öyle oldumu
Keske 76 olan da olsaydi da bakalim nasil fark olmustu gorseydik gayet fizik olarak rahat bir tipin var normalde bel bolgen gitse sanki cok cabuk zayifliyip ince durcan oo sen cok gzuel vercen ben sana inaniyorum canimkızlar albume attım ama 76 olan resim yüklenemedi. bir bakın bakalım
Hic sorun degil tatlim hepimiz ev kadiniyizyaa eşime atıyorum ya resim kızlar resmi kırpmıştım.o yüzden son halim yüklenmedi.bir kaç güne yeni çekilir atarım.ev halim bu arada idare edin
Evet xanim reglim aslinda diyet tarzi meulere dikkat etseydim ve biraz daha salmasaydim sanitim verirdim ama ramazanda nefs zaten cok zorlaniyor biraz daha ben sikip diyetten sikilmak istemedim ama bugun son gun yarin ben geliyorum tekrarCanım k.bakma dün yazamadım hiç. Artı cikmadigina sevindim bu da iyi bişey:) reglsin dimi bitene kadar 1 kilo verirsin bence.
Valla hak ettim Galibaaa cok haklisin birsey diyemiyomİşte o diyet yapmicam kafasından oluyor bu. Nasıl olsa ramazan, yiyim bari diyosun. Ye ama yine ölçülü ye. Ekmek yeme. Ekmek daha çok acıktırır. Çünkü kan şekerini aniden yükseliyormuş.
aaaaa dövecem haaa :))
Tamam sen bari hatirlatma isini ustlen herkes biraz saldimi tekrar duşunsununutmayın hedefleri ara ara hatırlatıcam ben