HEDEF: ** haftada 1 kilo **

5 günde 5,5 kilomu verdin
Evet canım metobolizmam hızlansın diye su şişesine kabuk tarçın atıyorum ve akşamları tarçınlı yoğurt yiyorum ama zaten 15 günde aldığım kiloydu oturmamıştı ödemde vardı o da gitti ve yaptığım rejimin dışına asla çıkmıyorum çok disiplinliyim ama sonuçları asıl 1 ay sonra görücem

Evet canım metobolizmam hızlansın diye su şişesine kabuk tarçın atıyorum ve akşamları tarçınlı yoğurt yiyorum ama zaten 15 günde aldığım kiloydu oturmamıştı ödemde vardı o da gitti ve yaptığım rejimin dışına asla çıkmıyorum çok disiplinliyim ama sonuçları asıl 1 ay sonra görücem
yani inanılması güç bi durum hem 15 günde 5.5 kilo almak ayrı bi tuhaf hemde bir haftada 5.5 geri vermek bende aynı şeyleri yapıyorum tarçınsız su içmiyorum akşamları yoğurdun içine zencefil zerdeçal tarçın çörekotu atıyorum yiyorum ama imkansız

yani inanılması güç bi durum hem 15 günde 5.5 kilo almak ayrı bi tuhaf hemde bir haftada 5.5 geri vermek bende aynı şeyleri yapıyorum tarçınsız su içmiyorum akşamları yoğurdun içine zencefil zerdeçal tarçın çörekotu atıyorum yiyorum ama imkansız
Ben Kıbrıs’ta yaşıyorum ki İzmirliyim tatile izmir’e gittim her sabah boyoz gevrek öğlen söğüş akşamüstü bira midye yersen ki gece geç saatlerde kumru ya da kokoreç yersen az bile aldım aslında

sabah activia yi yiyemedm midem bulandı heralde orucun etkisi kaldı kefirimi de içemedim sabah bir ada çayı bir yeşil çay sade nesf içtim öğlen 2 kbrt kutusu peynir 3 karpuz yedim kesildim şimdi türk kahvesi içiyorum muz getirmiştim aksama dogru onu yerim heralde kefir ve activia eve geri gitcek midem almadı.

X