3 haftada 10 kilo vermek icin en az 90-100 kg olmak lazim bence. Aman bosver zaten. Sen gayet iyi gidiyorsun.Ya Fors attı ama hareket leriyle mimikleriyle beni tahrik etti.3 haftada 10 kilo vermiş bilmem ne falan.bana da diyetisyenlik tasliyor
Evet bu sabah 64.8 di. şimdilik iyi bakalım evde kaçamak yapabileceğim hicbisey birakmadim:)Senin nasil gidiyor canim, 64lere geri dondun mu
Olur canım akşam topluca yazalım. Grubumuz kalabalık ama düzenli menü paylaşan çok az kişi varGüzel bi ortam bulmuşuz güzel bi grup ve herkesin amacı zayıflamazsa salmak yok kaçamak yaptıysak onu ogün sporla yokedicez liliya cnm herkes menüsünü gün sonunda akşam yazsın gün içinde parca parca yazınca kaciriyoz eleştiride bulunamiyoz
Keşke bozsaydin onu. Hatta bu kadar hızlı verdiysen çok hızlı geri alırsın ayyy deseydin de hevesi kursağında kalsaydi.Ya Fors attı ama hareket leriyle mimikleriyle beni tahrik etti.3 haftada 10 kilo vermiş bilmem ne falan.bana da diyetisyenlik tasliyor
Sporu ben yapmıyorum canım ya kakao da yapmıyor. Asya ve bitter yapıyor ama, onlarla ayarlayabilirsinLiliya şu menüleri akşam yazmaya ne dersin bide spor için bi liste oluşturalım birbirimizden görüp gaza geliriz
Annem vefat etti canımSen kendine bak başkasına hiç kulak asma cnm annen nasıl iyi degildi
80 mis 70 mis olmuş yaa olsun ben kendime bakarım normalde ama bildigin Fors atınca modumu dusurdu3 haftada 10 kilo vermek icin en az 90-100 kg olmak lazim bence. Aman bosver zaten. Sen gayet iyi gidiyorsun.
Hiç uzatmadim zati konusasi vardıKeşke bozsaydin onu. Hatta bu kadar hızlı verdiysen çok hızlı geri alırsın ayyy deseydin de hevesi kursağında kalsaydi.
Aman boşver ya biz yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz hiiih
Başın saolsun cnm Rabbim size uzun ömür versinAnnem vefat etti canım
Şuan ayni kilodayiz o zaman bende 66.50061 olmuştum negusel şubatta bıraktım hemen 66500 yuhh bana
Neden canmOff çok berbat bir gün geçirdim