HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Tamam cnm bi hedef koyalım sporda onu yapalım spor yapmayınca olmuyor
Aynen tatlim olmuyor vala vermesen bile vucut kendini topluyor salmiyir ramazandan sinra hic olmassa vermekte bize yardimci olur ben aksamlari
Karin kasi ve kalça bacak yapcam arada bunlari yapmadigim veya farkli spor yapmak istedigimde leslie yaparim sen pekii

Şimdi hergün yatmadan önce bir tatlı kaşığı saf bala birer çay kaşığı zencefil ve zerdeçal birazda limon sıkıyorum onu yiyorum bide hergün sade sodanın içine bol limon sıkıp içiyorum tavsiye ederim

Bak hergün yaptığım cardio bu acayip etkili çok süper bisürü spor yaptım bunun kadar etkili olmadi tüm hareketler var kollarım bile bunla zayıfladı

Öyle modunu düşürmek yok yasaklıyorum herkese duyduk duymadık demeyin hatunlar hepimizin amacı kilo vermek fit olmak aynada kendinize baktığınızda zayıf olduğunuzu gördüğünüzde yaşayacağınız mutluluğu düşünmek işte bu diyebilmek tamam mi

Selam kizlar. Simdi eve geldim. Cumadan beri diyet yalan oldu, kac kilo olmusum diye simdi bi tartildim 63 ciktim, sabah ac karnina 62.5 civari cikarim herhalde. Daha cok almisimdir diye bekliyordum ama bugun cok hareketli gecti biraz yaktim herhalde yediklerimi. Su andan itibaren diyete tam gaz devam. Mayis da bitiyor kizlar, hizlanalim artik ya

Canim hos geldin yeniden bir ara yoktun, cok motive donmussun, insallah bir an once hep beraber inceliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…