Ayy sevdigim azimli rakib işte sen gel tatlim biz senle alip kosalimm belki onlarda arkamizdan gelirBen şu regl i bi atlayayım görün siz hırsı motivasyonu korkun benden kizlar
Bende yapmaya calisiyom ama iki gundur biraz kafa olarak yorgundum o yuzden yapmadim insallah bu aksam yaparim en azindan ramazani dikkatle geciririz canimIftardan sonra spor yapmaya calısıcam inşallah
Gazaaa gelinnn burda nerdeyse alev aliyoorrrGüveniyorum kendime daha önce başardım yine başarabilirim benden güzeli fit i yok bu dünyada diye dusunecez kızlar
Tamam cnm bi hedef koyalım sporda onu yapalım spor yapmayınca olmuyorAyy sevdigim azimli rakib işte sen gel tatlim biz senle alip kosalimm belki onlarda arkamizdan gelir
Öyle yok bugün iyi değilim yapamadım felan ogün o spor yapilacakBende yapmaya calisiyom ama iki gundur biraz kafa olarak yorgundum o yuzden yapmadim insallah bu aksam yaparim en azindan ramazani dikkatle geciririz canim
Hah hah ha gazın alası bende yeterki o ateş yansın bendeGazaaa gelinnn burda nerdeyse alev aliyoorrr
Aynen tatlim olmuyor vala vermesen bile vucut kendini topluyor salmiyir ramazandan sinra hic olmassa vermekte bize yardimci olur ben aksamlariTamam cnm bi hedef koyalım sporda onu yapalım spor yapmayınca olmuyor
Aslında belli biseyde yok ama canım sıkkın kilo konusundada bir tanıdık çok burnu hava da konuştu hani boyle tahrik edici.oda modumu düşürdüHayırdır canım?
Off çok berbat bir gün geçirdimBakk geliyor haaa yok oylee dustum hemen kendini motive etcek guzel seylerdusun hemen kendini silkele
Canim hos geldin yeniden bir ara yoktun, cok motive donmussun, insallah bir an once hep beraber incelirizÖyle modunu düşürmek yok yasaklıyorum herkese duyduk duymadık demeyin hatunlar hepimizin amacı kilo vermek fit olmak aynada kendinize baktığınızda zayıf olduğunuzu gördüğünüzde yaşayacağınız mutluluğu düşünmek işte bu diyebilmek tamam mi