- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
Kimseye diyetteyim deme. Modunu düşürmesine izin verme o kim yaaa :)Aslında belli biseyde yok ama canım sıkkın kilo konusundada bir tanıdık çok burnu hava da konuştu hani boyle tahrik edici.oda modumu düşürdü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimseye diyetteyim deme. Modunu düşürmesine izin verme o kim yaaa :)Aslında belli biseyde yok ama canım sıkkın kilo konusundada bir tanıdık çok burnu hava da konuştu hani boyle tahrik edici.oda modumu düşürdü
aynen ya yeter artık kilolarla verdiğimiz savaşÖyle modunu düşürmek yok yasaklıyorum herkese duyduk duymadık demeyin hatunlar hepimizin amacı kilo vermek fit olmak aynada kendinize baktığınızda zayıf olduğunuzu gördüğünüzde yaşayacağınız mutluluğu düşünmek işte bu diyebilmek tamam mi
Hoş bulduk cnm ewet çok yoğundum ev iş derken bide ufak oğlumun hastalığı iyice bunalmıştım dedim size toparlanıp hemen gelicem diyeCanim hos geldin yeniden bir ara yoktun, cok motive donmussun, insallah bir an once hep beraber inceliriz
3 gündur o kadar kaçamağa yine iyi 500 Gr. Aynen az kaldı tempo tempoSelam kizlar. Simdi eve geldim. Cumadan beri diyet yalan oldu, kac kilo olmusum diye simdi bi tartildim 63 ciktim, sabah ac karnina 62.5 civari cikarim herhalde. Daha cok almisimdir diye bekliyordum ama bugun cok hareketli gecti biraz yaktim herhalde yediklerimi. Su andan itibaren diyete tam gaz devam. Mayis da bitiyor kizlar, hizlanalim artik ya
Gecmis olsun oglusuna. Bu motivasyonla sonuna kadar devam edip hedefe ulasicaz insallahHoş bulduk cnm ewet çok yoğundum ev iş derken bide ufak oğlumun hastalığı iyice bunalmıştım dedim size toparlanıp hemen gelicem diye
Ben diyetteyim falan demedim hiç. Kendi kendine anlattı 3 haftada 10 kilo vermiş.hani normal bir şekilde anlatsa sevinirdim onun adına ama bildiğin Fors attı. Modumu düşürdü.Kimseye diyetteyim deme. Modunu düşürmesine izin verme o kim yaaa :)
Senin nasil gidiyor canim, 64lere geri dondun mu3 gündur o kadar kaçamağa yine iyi 500 Gr. Aynen az kaldı tempo tempo
Saol cnm inşallah elbette basaricaz biz neyi başaramıyoruz ki hem kariyer hem ev hem çocuk ohooo bizim karşımızda hicbir zorluk duramazGecmis olsun oglusuna. Bu motivasyonla sonuna kadar devam edip hedefe ulasicaz insallah
Ne oldu canim ben kacirmisim ne dediler niye modun dustuBen diyetteyim falan demedim hiç. Kendi kendine anlattı 3 haftada 10 kilo vermiş.hani normal bir şekilde anlatsa sevinirdim onun adına ama bildiğin Fors attı. Modumu düşürdü.
Ben yerlerdeyim bugunTam gaz tüm gücümüzle devam öyle başaramadı dedirtmeyelkm kendimize
Ya Fors attı ama hareket leriyle mimikleriyle beni tahrik etti.3 haftada 10 kilo vermiş bilmem ne falan.bana da diyetisyenlik tasliyorNe oldu canim ben kacirmisim ne dediler niye modun dustu
10 kilo vermiş yani o öyle dediBi kere 3 haftada 20 kg vermesi imkansız cnm
Sevindim senin adına dedim hiç uzatmadimBoşver takma sen sende deşeydin ben kalıcı kilo veriyorum verdiğimi almak istemiyorum yasam biçimi haline getirdim amaç sağlıklı yaşam deseydin