- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Canım sen sınavlarına odaklan önemli değil. İnşallah hepsi iyi geçer kolayca.Kızlar selamlar kusura bakmayın burayı çok aksattım
Diyeti çok çoook bozdum bugün
Ama yarın inşallah düzgün başlayacağım tekrar
Lakin sınav haftası olması sebebi ile haftaya eve gelemeyeceğim yani tartı bildirimi yapamayacağımliliyaa inşallah eve gelince tartılırım ama şu an muallakta
Bana dua eder misiniz sınavlarıma
Kusura bakmayın menülere falan da yorum yapamadım her gün uğramaya çalışacağım inşallah yarından itibaren
İnşallah canımCanım sen sınavlarına odaklan önemli değil. İnşallah hepsi iyi geçer kolayca.
Tamm merak ettim ramazandan sonra denerizKitabin pdf sini indiriyorum okuyunca yazarım sizede
Insallah sinavin guzel gecer ve buraya ve diyete adabte olursun canmKızlar selamlar kusura bakmayın burayı çok aksattım
Diyeti çok çoook bozdum bugün
Ama yarın inşallah düzgün başlayacağım tekrar
Lakin sınav haftası olması sebebi ile haftaya eve gelemeyeceğim yani tartı bildirimi yapamayacağımliliyaa inşallah eve gelince tartılırım ama şu an muallakta
Bana dua eder misiniz sınavlarıma
Kusura bakmayın menülere falan da yorum yapamadım her gün uğramaya çalışacağım inşallah yarından itibaren
İnşallah canımInsallah sinavin guzel gecer ve buraya ve diyete adabte olursun canm
Iftar: 4-5 adet et
Biraz turlu yemek
Çeyrek lavaş
Bir kare pide
1 kepçe hosaf
1 kalburabasti
3 cay
2 hurma
Sahur: 2 parca tavuk domates soslu
1 tk nutella
3 catal karpuz
Biraz aci sus biber
3 yesil zeytin
2 dilim peynir
Çeyrek lavaş
2 kare pide
Ekmegi biraz abarttim galbia yaaa
Evet canim biliyorum acloktan bir an farkinda olmadan yiyorum sonraa aaa ekmek yemiycektim yasak almam lazim diom ama is işten gecmiş oluyir daha dikkat etcem vurulmayi hakk ettim :)))Canım iftarda hem lavaş hem pide olmamış hatta mümkünse ekmeği sıfırlamaya çalış
Hoşaf ve hurma artı lavaş ve pide
Sahurekmek biraz gün için fazla olmuş
Nutella yerine bitter tavsiye ederim canım
Gunaydin canm cok dogru demiş kesinlile oyleGünaydın kızlar diyetisyenim yemeklerin yanına yoğurt ve salatayı birlikte veriyordu ekmeksiz menülerde daha doyurucu oluyor
Gunaydin tatlimGünaydın kızlar
Belki yeni bir taneyle sifirdan basla die bozulmustur uzme iyi duşun :))Tartım bozuldu
ben sahurda bunları yesem midem gece beni yatırmaz pazar yatırmadı mesela biraz sıkı sahur olmuşIftar: 4-5 adet et
Biraz turlu yemek
Çeyrek lavaş
Bir kare pide
1 kepçe hosaf
1 kalburabasti
3 cay
2 hurma
Sahur: 2 parca tavuk domates soslu
1 tk nutella
3 catal karpuz
Biraz aci sus biber
3 yesil zeytin