HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Neden uzattin ki.temmuz sonu hedefin kaç. Ben 60 da paydos derim gibime geliyor 20 kilo yaaa :işsiz:dile bile zor
Uzattım yani vaktim var kilo vermek için demek istedim. Hedef 52 ama 55 şimdilik. Bı 10 kilo vereyim de :işsiz:
Canım önce 10 kilo hedefi köy. Sonra bı 1 daha. Böyle 2 deyip gözünde buyutursen zor olur. Bak mesela biz 70ken 6lari gorsek diyorduk. Şimdi de 5ler hedefte.

Ben bugün biraz yumurta biraz sucuk bir parça yarım yağlı süzme peynir 2 zeytin yulaf ekmeği yapmıştım kendim bir tane ondan yedim akşama kadar başka birşey yemem artık

Benim için zayıflamak ve kilo almak tam bir kısır döngü çünkü bu kaçıncı zayıflama modum hatırlamıyorum o kadar çok diyet yaptım o kadar çok zayıfladım ve kilo aldım ki moralim çok bozuluyor tekrar kilolu olmaktan aynaya bakınca çok mutsuzum sürekli bir yerlerimi örtmeye çalışıyorum dışarı çıkarken uzun şeyler giymeye çalışıyorum ama yemek yemeği çok seviyorum malesef ailemde öyle biskrem ekstra ile aşk yaşayan bir insanım nutella benim için vazgeçilmez tipik bir boğa burcuyum yaşamak için değil yemek için yaşıyorum odaklanıp zayıflamam gerek artık :KK1:

Benim için zayıflamak ve kilo almak tam bir kısır döngü çünkü bu kaçıncı zayıflama modum hatırlamıyorum o kadar çok diyet yaptım o kadar çok zayıfladım ve kilo aldım ki moralim çok bozuluyor tekrar kilolu olmaktan aynaya bakınca çok mutsuzum sürekli bir yerlerimi örtmeye çalışıyorum dışarı çıkarken uzun şeyler giymeye çalışıyorum ama yemek yemeği çok seviyorum malesef ailemde öyle biskrem ekstra ile aşk yaşayan bir insanım nutella benim için vazgeçilmez tipik bir boğa burcuyum yaşamak için değil yemek için yaşıyorum odaklanıp zayıflamam gerek artık :KK1:
Hepimiz öyleyiz cnm sıkma canını kilo bu alınır verilir :)

Kızlar gün içinde 1 avuç tuzsuz çekirdek yedim
Çok acıktım akşam yemeği de yedim biraz önce 4 tavuk köfte 1 bardak ayran 4 çatal makarna.moralsizim diye sürekli bişeyler yemek istedim yaa

Bugün oturma odası tamamen cam duvar temizlendi .
Şimdi hazırlanıyorum. İftara davetliyim. Teyzem ne döktürmüstür.
Dün annemde kaldım sahur 1 poğaça 1 haşlanmış yumurta.
Dün iftarda annem mantı yapmıştı. Çok yemedim ama .

Çok haklisin canim bencede oyle daha iyi bende beş kilo verim de dedim simdi bir beş kilo daha diyorum tqbi insallah
Uzattım yani vaktim var kilo vermek için demek istedim. Hedef 52 ama 55 şimdilik. Bı 10 kilo vereyim de :işsiz:
Canım önce 10 kilo hedefi köy. Sonra bı 1 daha. Böyle 2 deyip gözünde buyutursen zor olur. Bak mesela biz 70ken 6lari gorsek diyorduk. Şimdi de 5ler hedefte.

Ben bugün biraz yumurta biraz sucuk bir parça yarım yağlı süzme peynir 2 zeytin yulaf ekmeği yapmıştım kendim bir tane ondan yedim akşama kadar başka birşey yemem artık
Hoşgeldin tatlim motivasyinum dusuk dusuyor demek yok herkes tam gaz hevesli hirsli olcak ve birbirini destekliycek tamam mi..!!

Bugün oturma odası tamamen cam duvar temizlendi .
Şimdi hazırlanıyorum. İftara davetliyim. Teyzem ne döktürmüstür.
Dün annemde kaldım sahur 1 poğaça 1 haşlanmış yumurta.
Dün iftarda annem mantı yapmıştı. Çok yemedim ama .
Oyle cok yedim demek yokkk yemek yee ama abartma sonu husran olur

X