HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Gunaydin gece sahurda midem acayip agridi uyumadım geldim parka 1 saat yürüdüm hazm sorunu yasatti sanırım dinleniyorim yarim saat daha yururum 1.5 saat yürüyis günü biter benle. ev temiz dinlenmek kaldi bugüne sahurda iki hasl yumurta iki dilim ekmek iki salam 2 kasar miniklerdi yedim ama midem felaket bise oturdu taş gibi.bugunpeynir karpuz yicem vala sahurda aksamda döner varmis sade doner salata yerim misafirlikte
Salam ve yumurta iyi gelmemistir geçmiş olsun bende geçen oyleydim

Aksine bana ramazand

a sahurda iyi gelir biliyomusun :)) ama iste tatli olduğu icin az tuketmete çalişiyom
Karatayim yazisi vardi sahurda karpuz yemeyin lifi azmis sanirim sekeri cikartiyormis daha aciktiriyormus iftarda yerim canim karpuz cekti sahurda kahvalti ve zeytin yada zeytin yagi tereyagimda yumurta 24 saat tok tutar zeytim ve zeytin yagi 72 saat diyo bugum sahirda salcali zeytinyagi kekik nane ve ekmek bancam cok lezzetli oluyo

Karatayim yazisi vardi sahurda karpuz yemeyin lifi azmis sanirim sekeri cikartiyormis daha aciktiriyormus iftarda yerim canim karpuz cekti sahurda kahvalti ve zeytin yada zeytin yagi tereyagimda yumurta 24 saat tok tutar zeytim ve zeytin yagi 72 saat diyo bugum sahirda salcali zeytinyagi kekik nane ve ekmek bancam cok lezzetli oluyo
Bende bir deniyom bakim fark nasil oluyor

X