Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın tamam canım not alirimGünaydınn kızlar dün hiç yazamadım 19 mayıs vesilesiyle ankaraya anıtkabire gittim ama yolda olunca diyet gitti liliyaa canım cuma gecesi tartıldım 64.9 çıktım ama buraya yazmadan uyuyakalmışım şimdi yeni uyandım kahvaltımı birazdan yazıcam
Sabah şekeri deseneiyi pazarlar arkidisler. Bu sabah kızım 5te uyandı sersem gibiyim gece de uyumadım. Daha kahvaltı yapmadım hazırlamaya da mecalim yok
Ayy duşuncesi bile guzelGunaydin güze ve fit bayanlar
Salam ve yumurta iyi gelmemistir geçmiş olsun bende geçen oyleydimGunaydin gece sahurda midem acayip agridi uyumadım geldim parka 1 saat yürüdüm hazm sorunu yasatti sanırım dinleniyorim yarim saat daha yururum 1.5 saat yürüyis günü biter benle. ev temiz dinlenmek kaldi bugüne sahurda iki hasl yumurta iki dilim ekmek iki salam 2 kasar miniklerdi yedim ama midem felaket bise oturdu taş gibi.bugunpeynir karpuz yicem vala sahurda aksamda döner varmis sade doner salata yerim misafirlikte
a sahurda iyi gelir biliyomusun :)) ama iste tatli olduğu icin az tuketmete çalişiyomKarpuz tuketmeyin bence hem masum değil hemde diüretik olduğu için susatir ramazanda hiç tuketmemeye calisirim
Daha bir ay var veririz inşallh tam gazzHava yanıyor kızlar.yaz geldi ama hic birimiz istediğimız kiloda değiliz
Valla eşim burda olmadığından hedefimi uzattım. Temmuz sonu olabilirHava yanıyor kızlar.yaz geldi ama hic birimiz istediğimız kiloda değiliz
Vala mafoldum 2 saat yürüdüm eve geldim hala agriyo daha yeni yeni durduSalam ve yumurta iyi gelmemistir geçmiş olsun bende geçen oyleydim
Karatayim yazisi vardi sahurda karpuz yemeyin lifi azmis sanirim sekeri cikartiyormis daha aciktiriyormus iftarda yerim canim karpuz cekti sahurda kahvalti ve zeytin yada zeytin yagi tereyagimda yumurta 24 saat tok tutar zeytim ve zeytin yagi 72 saat diyo bugum sahirda salcali zeytinyagi kekik nane ve ekmek bancam cok lezzetli oluyoAksine bana ramazand
a sahurda iyi gelir biliyomusun :)) ama iste tatli olduğu icin az tuketmete çalişiyom
Oruclumusun degilsen soda iç veya limonlu cay iç olmadi miğde ilaci varsa iç sicak bir duş ta iyi gelir duşta karnini sicak suyun altinda uvala rahatlarsin canimVala mafoldum 2 saat yürüdüm eve geldim hala agriyo daha yeni yeni durdu
Bende bir deniyom bakim fark nasil oluyorKaratayim yazisi vardi sahurda karpuz yemeyin lifi azmis sanirim sekeri cikartiyormis daha aciktiriyormus iftarda yerim canim karpuz cekti sahurda kahvalti ve zeytin yada zeytin yagi tereyagimda yumurta 24 saat tok tutar zeytim ve zeytin yagi 72 saat diyo bugum sahirda salcali zeytinyagi kekik nane ve ekmek bancam cok lezzetli oluyo
İnşallah bazen motivasyon düşüyorDaha bir ay var veririz inşallh tam gazz
Neden uzattin ki.temmuz sonu hedefin kaç. Ben 60 da paydos derim gibime geliyor 20 kilo yaaa dile bile zorValla eşim burda olmadığından hedefimi uzattım. Temmuz sonu olabilir