- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.329
vala ben 1 haziranda 3,5- 4 kg nasıl vericem onu düşünüyorum bekar da değilim bi aşk acısı çekim de yemiyim1 ayda 7 kilo verilir mi ki. Ben çorba salata ve yoğurt üçlüsüyle devam edecem. Sen de öyle yap istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vala ben 1 haziranda 3,5- 4 kg nasıl vericem onu düşünüyorum bekar da değilim bi aşk acısı çekim de yemiyim1 ayda 7 kilo verilir mi ki. Ben çorba salata ve yoğurt üçlüsüyle devam edecem. Sen de öyle yap istersen
aş mı eriyom ne gerçi dahaerken ama bi kuru kayısı canım çekiyo bir makaarna değişikMakarnaya iyi dadandın he :)
Yok kahvaltıda yumurta falan yiyorum normal. Yazmayı da unutmuşumBaşka bişey yemiyo musun
:)))vala ben 1 haziranda 3,5- 4 kg nasıl vericem onu düşünüyorum bekar da değilim bi aşk acısı çekim de yemiyim
evet canım hatta geçen hafta 80,1 diCanım bu arada kusurat yok dimi. 81.0 ve 79.0 mı
çoba benim midemi çıkarıyor ya kat kat oluyorum çorba içincehani sana demiştim ya bu hafta öyle yapacam diye.2 gün yaptım midem top gibi oldu.bana gelmedi çorba içmicem bir daha1 ayda 7 kilo verilir mi ki. Ben çorba salata ve yoğurt üçlüsüyle devam edecem. Sen de öyle yap istersen
yine öyle çok değil.eşin gelene kadar çoktan hedefe ulaşmış olursunBenim 10 kilo var
halla halla ilginç. Hafif bir yiyecek halbuki. Her çorba için mi bu boyle?çoba benim midemi çıkarıyor ya kat kat oluyorum çorba içincehani sana demiştim ya bu hafta öyle yapacam diye.2 gün yaptım midem top gibi oldu.bana gelmedi çorba içmicem bir daha
inşallahh5 kilo fazlan var o zaman o nekiii ohoooo sen bide beni görsenbende sırf zayıf hamile kalim diye kocam bu iştahla 80 ni görürsün diyo yemek ymeyi seviyorum 55 54 le hamile kalim diyom Allah nasip ederse
Evet 2 ay kalsa hayli hayli veririm dimi:) ay inşallah ya 59u bı görsem. 8 kilo verdim şimdiye kadar ama sonra tık yokyine öyle çok değil.eşin gelene kadar çoktan hedefe ulaşmış olursun
bu hafta kupa senin canımevet canım hatta geçen hafta 80,1 di
mercimek yaptım mercimekte öyle oldu.şehriyeli yapmadım hiç hamur diye.ben en iyisi çorbayla arama mesafe koyayım dedimvalla yoksa midem top gibi şişiyorhalla halla ilginç. Hafif bir yiyecek halbuki. Her çorba için mi bu boyle?
çoba benim midemi çıkarıyor ya kat kat oluyorum çorba içincehani sana demiştim ya bu hafta öyle yapacam diye.2 gün yaptım midem top gibi oldu.bana gelmedi çorba içmicem bir daha
arada kaçamak yaptın.şimdi düzenli bir şekilde yap kendi düzenini kur bak nasıl gider.2 aya çok da güzel yorulmadan verirsinEvet 2 ay kalsa hayli hayli veririm dimi:) ay inşallah ya 59u bı görsem. 8 kilo verdim şimdiye kadar ama sonra tık yok
yaşasınnnbu hafta kupa senin canım
bende mi bir anormallik var acaba yaakızlar hani 4 kg vermişim dedim ya son 1-1.5 ayda yaptığım en büyük değişiklik öğlen ve akşam iki öğünde birden mutlaka yemekten önce çorba içmek oldu çünkü sindirim sorunu yaşıyodum çorba içmeye başladıktan sonra beni epey rahatlattı kilo vermemde onun da faydası olduğunu düşünüyorum
büyük ihtimalle:)) yoğurt çorbası yap? Sindirimi daha kolay olur belkibende mi bir anormallik var acaba yaa