HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Disarida islerimi hallettim, ofise geldim cok actim makarna hasladim kendime 1 buyuk tabak yedim yagsiz olarak. 2 kasik da yogurt. 3 gundur aksam yumurtayla gecistiricem diyorum ama yine yalan oldu aŕtik bir sey yemem, kahve icerim sadece. Cok ince bir cizgideyim dun geceden beri, bir yanim bosver ye nasil olsa kilo veremedin bir haftadir, ustune bi de 500 gram aldin diyor, bir yanim 1 ay sonra tatile gideceksin sort, etek, mayo falan giyeceksin diyor. Kendimle savastayim

Son düzenleme:
OYYYY ÇOK YİDİM AKSAM BİR ÇORBA KASE EKMEKSİZ ET SOTE YİYİM OLURMU BİŞR TABAK KREMALI MAKARNA VE SALATA VARDI ÖĞLEN ŞİMDİ YEŞİL ÇAY İÇİYM
Ben de yedim makarna ya :)) kotu yaptik valla, cok gereksiz bir karbonhidrat makarna. Corba ve et olur bence aksam icin ama cok kucuk porsiyon ye bence, makarna cok kalorili cunku

Ben de yedim makarna ya :)) kotu yaptik valla, cok gereksiz bir karbonhidrat makarna. Corba ve et olur bence aksam icin ama cok kucuk porsiyon ye bence, makarna cok kalorili cunku
çok kalori vala eve giderken pazara ugricam duraktanda ilerde inerim 5 dk daha ilave yürürüm artık aksam hiç bişe yemesek süper olur

Yok canim çekmez zaten oyle her yazilana her gordugumuze canimiz çekse nasil tutcaz oruç nefs'se hakim olcaksin benim icin sorun değil tatlim yazabilirsin.
Senin içinde allah şifa versin ❤
Canım benimm Allah kabul etsin ben anneden doğma seker hastasıyım sürekli ilaç kullanıyorum o yüzden tutamadim.Rabbim affetsin

Sakın bırakma yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. sen ki 3 günde 2 kilo vermiş kızsın:) yarın toparlarsın

Salata yapıp yeseydin keşke geç vakitte acikmayasin

Cok buyuk tabak yedim makarnayi o yuzden hic acikmadim canim. Kahve iciyorum su an, hala bir aclik yok. Bir bardak sut icerim acikirsam.

Sakın bırakma yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. sen ki 3 günde 2 kilo vermiş kızsın:) yarın toparlarsın

Boyle dediginde gaza geliyorum :)) 2 kilo aldigim kacamaklarin yaninda 500 gramin lafi olmaz o yuzden tam gaz devam :)) sen de yarin kesin basla ama, yaz geldi baksana mayis bitiyor nerdeyse

inş cnm ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…