HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Kahvalti 2 dilim unonun cavdarli tost ekmeginden. Uzerlerine pinar beyaz surdum, 1 dilim salam. Nescafe 2si bir arada. Ogle ve aksam yogurt + yumurta yemeyi planliyorum.

BEN ORUÇ DEĞİLİM CUMA NİYETİM VAR TUTMAYA CUMADAN BAŞLIYIM İŞYERİNDE ZORLU OLUR DİYE HAFTA ORTASINDA. HATTA CUMARTESİDEN BAŞLASAN MI BİLEMEDİM
Canım sen bilirsin ama Ramazan’da tutulmayan 1 gün orucun sevabı 1 yıl oruç tutulsa da erişilemiyor yanlış hatırlamıyorsam o kadar kıymetli yani
Regl/lohusa değilsen ve doktor tarafından kesinlikle tutmaman belirtilmediyse bence hemen yarın başla
Allah kolaylığını ve sevabını verir inşallah

Ama tabiiki yine de senin kendi kararın ben bildiklerimi aktarayım istedim :)

Selam kızlar.

Sabah eşimle kahvaltıya gittik. Ne varsa yedim. Saat 11 gibiydi.
Yarım saat önce geldik eve cok yorgunum. Güya kahvaltıydı ama gitti bütün gün, akşam oldu nerdeyse. Eşim yarın gidiyor yurt dışına uzun bı süre kalacak.

O yokken hızlıca diyete devam edecem.
Diyet planımda ise şu var:

Sabahları ekmeksiz klasik kahvaltı.
Öğlen çorba ve yoğurt.
Akşam salata.
59 olana kadar böyle.

Niyetli olanların canı çeker mi acaba diye düşündüm. Ben seker hastasıyım ilaç kullanıyorum Tutamıyorum o yüzden
Yok canim çekmez zaten oyle her yazilana her gordugumuze canimiz çekse nasil tutcaz oruç nefs'se hakim olcaksin benim icin sorun değil tatlim yazabilirsin.
Senin içinde allah şifa versin ❤

Olan oldu artikafiyet olsun eşininde yolu açik olsun allah kavuştursun canim oo yokken vermen daha iyi olcak. Ne is yapiyodu ki esin yurt disina cikti zor olcak senin icin sanirim belli oldumu ne kadar sure kalcagi

Olan oldu artikafiyet olsun eşininde yolu açik olsun allah kavuştursun canim oo yokken vermen daha iyi olcak. Ne is yapiyodu ki esin yurt disina cikti zor olcak senin icin sanirim belli oldumu ne kadar sure kalcagi
Sağol canım amin inşallah. Tesis kuruyorlar. Belli değil ne kadar kalacağı iş ne zaman biterse bide kapıda verilen kalma süresi de var tabi. Artık birkaç ayı bulur sanırım.

Sağol canım amin inşallah. Tesis kuruyorlar. Belli değil ne kadar kalacağı iş ne zaman biterse bide kapıda verilen kalma süresi de var tabi. Artık birkaç ayı bulur sanırım.
O zaman o gelene kadar sen çok guzel kilo vermiş olursun en azindan hasretlik, özlem bir işe yaramiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…