Oglen makarna yerine başka bir şey yesen canımBEN OGLEN BİR TABAK MAKARNA KREMALI BİR SAATA YİCEM O SABAH SADE ACTİVA YEDİM 116 KALORİ ÇIKOLATAYI KAÇIRDIM TABİ KAHVEYLE 1 ÇOKONAT YEDİM 180 KALORİ OĞLENDE 500 -600 ALIRIM MKALORİ AKŞAMA AÇ KALMAM LAZIM ABOOO
Devam tabii.Orucluyken yemek falan hazirliyorlar canim, burayi okumak etkilemez bence onlari.
Mecburen devam. Bugun veririm insallah hepsini
Ofisteyim ben, calisiyorum. Zor uyandim bugun biraz, yarim saat once geldim iseNapiyorsunuz kızlar.yaa bugün miskinligim üstümde
Makarnayi kesin yiceksen 3 kasigi gecme bariBEN OGLEN BİR TABAK MAKARNA KREMALI BİR SAATA YİCEM O SABAH SADE ACTİVA YEDİM 116 KALORİ ÇIKOLATAYI KAÇIRDIM TABİ KAHVEYLE 1 ÇOKONAT YEDİM 180 KALORİ OĞLENDE 500 -600 ALIRIM MKALORİ AKŞAMA AÇ KALMAM LAZIM ABOOO
Bende zor uyandım ustumdede bir ağırlık var anlatamam.Ofisteyim ben, calisiyorum. Zor uyandim bugun biraz, yarim saat once geldim ise
Canım sen bilirsin ama Ramazan’da tutulmayan 1 gün orucun sevabı 1 yıl oruç tutulsa da erişilemiyor yanlış hatırlamıyorsam o kadar kıymetli yaniBEN ORUÇ DEĞİLİM CUMA NİYETİM VAR TUTMAYA CUMADAN BAŞLIYIM İŞYERİNDE ZORLU OLUR DİYE HAFTA ORTASINDA. HATTA CUMARTESİDEN BAŞLASAN MI BİLEMEDİM
Yok canim çekmez zaten oyle her yazilana her gordugumuze canimiz çekse nasil tutcaz oruç nefs'se hakim olcaksin benim icin sorun değil tatlim yazabilirsin.Niyetli olanların canı çeker mi acaba diye düşündüm. Ben seker hastasıyım ilaç kullanıyorum Tutamıyorum o yüzden
Olan oldu artikSelam kızlar.
Sabah eşimle kahvaltıya gittik. Ne varsa yedim. Saat 11 gibiydi.
Yarım saat önce geldik eve cok yorgunum. Güya kahvaltıydı ama gitti bütün gün, akşam oldu nerdeyse. Eşim yarın gidiyor yurt dışınauzun bı süre kalacak.
O yokken hızlıca diyete devam edecem.
Diyet planımda ise şu var:
Sabahları ekmeksiz klasik kahvaltı.
Öğlen çorba ve yoğurt.
Akşam salata.
59 olana kadar böyle.
Amin insallah canim allh razi olsunoruç tutan arkadaşlarımızın oruçları kabul olması dileğiyle
Sağol canım amin inşallah. Tesis kuruyorlar. Belli değil ne kadar kalacağı iş ne zaman biterse bide kapıda verilen kalma süresi de var tabi. Artık birkaç ayı bulur sanırım.Olan oldu artikafiyet olsun eşininde yolu açik olsun allah kavuştursun canim oo yokken vermen daha iyi olcak. Ne is yapiyodu ki esin yurt disina cikti zor olcak senin icin sanirim belli oldumu ne kadar sure kalcagi
O zaman o gelene kadar sen çok guzel kilo vermiş olursun en azindan hasretlik, özlem bir işe yaramiş olurSağol canım amin inşallah. Tesis kuruyorlar. Belli değil ne kadar kalacağı iş ne zaman biterse bide kapıda verilen kalma süresi de var tabi. Artık birkaç ayı bulur sanırım.
Evet inşallah gelip beni gördüğünde kapıda kalakalsın istiyorum:)O zaman o gelene kadar sen çok guzel kilo vermiş olursun en azindan hasretlik, özlem bir işe yaramiş olur