HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Gunaydin kizlar. Dun aksam cok az diyeti bozdum, yarim porsiyon panna cotta yedim. Gece yarim saat yuruyus yaptim yakmak icin ama yine de 100 gram arti ciktim bugun 62.1
Ya 3 gundur 100 gram veremedigim yetmezmis gibi 100 gram aldim normalde 100 grami takmam ama kac gundur 61.9u goremedigim icin sinir oldum

Kahvalti 1 haslanmis yumurta, 1 dilim tam bugday ekmekten salamli tost, nescafe 2si bir arada.

Ben yine 65 oldum:/ hem de bişey yemedim sadece dün puding yedim. valla açlık grevine gidecem artık.
100 Gr dündendir. Sen 3 günde 2 kilo vermiş kızsın 100 grami mı veremicen:)

Ben yine 65 oldum:/ hem de bişey yemedim sadece dün puding yedim. valla açlık grevine gidecem artık.
100 Gr dündendir. Sen 3 günde 2 kilo vermiş kızsın 100 grami mı veremicen:)
Aa nasil 65 oldun 63.9u gormussundur diye dusunuyordum ben. Ne 65mis bir turlu kurtulamadin su 65lerden birkac gun cok sıkı tutalim ya. Ben 100 grami veremedim 3 gundur saka gibi. 4 gun kaldi tarti gunune, ufak capli bir grev yapalim bence

Çok iyi fikir. 61i gormen lazım

Aa nasil 65 oldun 63.9u gormussundur diye dusunuyordum ben. Ne 65mis bir turlu kurtulamadin su 65lerden birkac gun cok sıkı tutalim ya. Ben 100 grami veremedim 3 gundur saka gibi. 4 gun kaldi tarti gunune, ufak capli bir grev yapalim bence
Benim icinde son gun yarin artik oruc geldi bu sene dikkat etcem bakalim ramazanda nasil geccek insallah almam sabit kalsamda mutlu olcam

Benim icinde son gun yarin artik oruc geldi bu sene dikkat etcem bakalim ramazanda nasil geccek insallah almam sabit kalsamda mutlu olcam
Dogru beslenirsen kilo verirsin canim. Gecen sene suveybe ramazanda vermisti, bir arkadas daha vardi tarti bildirimi yapiyorduk beraber, o da vermisti. Verebilirsin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…