- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
sağol canım kazalar hep insanların ihmallerinden çok hızlı gelen araç duramamış birine o da bize çarptı ama kimseye bişey olmadı ya en çok ona mutluyum malın telafisi var ama canın yokGünaydın canım geçmiş olsun Allah korumuş
Ben yine 65 oldum:/ hem de bişey yemedim sadece dün puding yedim. valla açlık grevine gidecem artık.Gunaydin kizlar. Dun aksam cok az diyeti bozdum, yarim porsiyon panna cotta yedim. Gece yarim saat yuruyus yaptim yakmak icin ama yine de 100 gram arti ciktim bugun 62.1
Ya 3 gundur 100 gram veremedigim yetmezmis gibi 100 gram aldimnormalde 100 grami takmam ama kac gundur 61.9u goremedigim icin sinir oldum
Kahvalti 1 haslanmis yumurta, 1 dilim tam bugday ekmekten salamli tost, nescafe 2si bir arada.
aynen canım kimseye bişey olmaması en büyük mutlulukAyy okurken cok korktum cok sukur hic bisey olmamiş gecmis olsun allah korumuş
Maalesef sen dikkatli olsan da karşıdaki olmuyor. Çok şükür canım doğru söylüyorsunsağol canım kazalar hep insanların ihmallerinden çok hızlı gelen araç duramamış birine o da bize çarptı ama kimseye bişey olmadı ya en çok ona mutluyum malın telafisi var ama canın yok
Çok geçmiş olsun canım allah tekrarından beterinden korusungünaydın sabah 1 wasa peynir 3 zeytin 2 ceviz hafta sonu yazamadım trafik kazası geçirdik işlemlerle uğraştık çok şükür kimseye bişi olmadı
Aa nasil 65 oldunBen yine 65 oldum:/ hem de bişey yemedim sadece dün puding yedim. valla açlık grevine gidecem artık.
100 Gr dündendir. Sen 3 günde 2 kilo vermiş kızsın 100 grami mı veremicen:)
AynenFatma kilo aldırır yeme
Bence de grev şart:) bu ne ya çıldıricimmAa nasil 65 oldun63.9u gormussundur diye dusunuyordum ben. Ne 65mis bir turlu kurtulamadin su 65lerden birkac gun cok sıkı tutalim ya. Ben 100 grami veremedim 3 gundur saka gibi. 4 gun kaldi tarti gunune, ufak capli bir grev yapalim bence
Çok iyi fikir. 61i gormen lazımDiyet yaparken plateau denen bir durum oluyor zaman zaman, hic bozmayip cok az yesen de kilonun takilip kalmasi durumu. Ben plateauya girdim sanirim, hic bozmadigim halde 3 gundur 100 gram veremedim cunku. O yuzden bugun ve yarin aksam sadece yogurt yemeyi denicem aksam yemegi olarak.
Benim icinde son gun yarin artik oruc geldi bu sene dikkat etcem bakalim ramazanda nasil geccek insallah almam sabit kalsamda mutlu olcamAa nasil 65 oldun63.9u gormussundur diye dusunuyordum ben. Ne 65mis bir turlu kurtulamadin su 65lerden birkac gun cok sıkı tutalim ya. Ben 100 grami veremedim 3 gundur saka gibi. 4 gun kaldi tarti gunune, ufak capli bir grev yapalim bence
Aynen yaBu vücut napiyo ya kafasına göre takılıyo yemiyom kardaşım bekleme yapma
Oruçta napacaksiniz yazacak mısınız buraya. Yoksa tükkanı kapatayım mıBenim icinde son gun yarin artik oruc geldi bu sene dikkat etcem bakalim ramazanda nasil geccek insallah almam sabit kalsamda mutlu olcam
Dogru beslenirsen kilo verirsin canim. Gecen sene suveybe ramazanda vermisti, bir arkadas daha vardi tarti bildirimi yapiyorduk beraber, o da vermisti. Verebilirsin yaniBenim icinde son gun yarin artik oruc geldi bu sene dikkat etcem bakalim ramazanda nasil geccek insallah almam sabit kalsamda mutlu olcam
Evet Ramazan'da niye kilo verilmesin ki.Dogru beslenirsen kilo verirsin canim. Gecen sene suveybe ramazanda vermisti, bir arkadas daha vardi tarti bildirimi yapiyorduk beraber, o da vermisti. Verebilirsin yani
sağol kuzumÇok geçmiş olsun canım allah tekrarından beterinden korusun