HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Dogru beslenirsen kilo verirsin canim. Gecen sene suveybe ramazanda vermisti, bir arkadas daha vardi tarti bildirimi yapiyorduk beraber, o da vermisti. Verebilirsin yani
Ilk defa ramazanda dikkat etcem ve diyet yapmaya çalişcam yanlis veya dogru nasil yaparim bilmiyorum ama iñsallah veririm yanlis yaptiklarimi lutfen siz soyleyin

Aa nasil 65 oldun 63.9u gormussundur diye dusunuyordum ben. Ne 65mis bir turlu kurtulamadin su 65lerden birkac gun cok sıkı tutalim ya. Ben 100 grami veremedim 3 gundur saka gibi. 4 gun kaldi tarti gunune, ufak capli bir grev yapalim bence
bayrama kadar iyi sıkalım kendimizi bence kızçeler

yaaa ben spora fırsat yaratamıyorum ya gelen bitmiyor oğlan hastalandı bir yandan.diyetim iyi gidiyor çok şükür ama spora zaman yaratamıyorum çıldıracamm

spor önemli tabii ama az yediğin sürece kilo vermeye devam edersin canım o yüzden çok da strese sokma kendini. haftada 3 gün bile tempolu yürüsen etkisi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…