aynen canım cana gelmesinde kimsenin canı yanmasın yeter
Yok canim burdayim yazicam tabiki elimden geleni yapicam varsa yanlişlarim lutfen sizlerde söyleyinOruçta napacaksiniz yazacak mısınız buraya. Yoksa tükkanı kapatayım mı
Ilk defa ramazanda dikkat etcem ve diyet yapmaya çalişcam yanlis veya dogru nasil yaparim bilmiyorum ama iñsallah veririm yanlis yaptiklarimi lutfen siz soyleyinDogru beslenirsen kilo verirsin canim. Gecen sene suveybe ramazanda vermisti, bir arkadas daha vardi tarti bildirimi yapiyorduk beraber, o da vermisti. Verebilirsin yani
Sahura bu gece mi kalkiliyor canim? Ne zaman basliyor ramazanÖğle:1 kase mercimek çorba bol limonlu
2 kanat izgara
1 dilim karpuz
1 çeri domates
bayrama kadar iyi sıkalım kendimizi bence kızçelerAa nasil 65 oldun63.9u gormussundur diye dusunuyordum ben. Ne 65mis bir turlu kurtulamadin su 65lerden birkac gun cok sıkı tutalim ya. Ben 100 grami veremedim 3 gundur saka gibi. 4 gun kaldi tarti gunune, ufak capli bir grev yapalim bence
ben 5 kilo vermiştim geçen yıl ama karatay yaptım benEvet Ramazan'da niye kilo verilmesin ki.
Çok geçmiş olsunyaaa ben spora fırsat yaratamıyorum ya gelen bitmiyor oğlan hastalandı bir yandan.diyetim iyi gidiyor çok şükür ama spora zaman yaratamıyorum çıldıracamm
yaaa ben spora fırsat yaratamıyorum ya gelen bitmiyor oğlan hastalandı bir yandan.diyetim iyi gidiyor çok şükür ama spora zaman yaratamıyorum çıldıracamm
Bugün tartilmiyoruz cuma oldu ya canımSlm kızlar ben bu aralar iyice koptum şaşırmış vaziyetteyim bugün tartilmayi bile unuttum bi kendimi toparlayıp gelicem insallah